jokervinnerhistorie

Til topps i Joker - vant over 2,5 mill.

Det ble en fin sommerkveld for en kvinne fra Balsfjord i Troms og Finnmark som ble trukket ut som onsdagens Joker-kandidat. Hun gikk helt til topps og vant dermed toppremien på over 2,5 millioner kroner.

JOKER: Er man heldig og møter på Jokerhatten går turen rett til topps i premiestigen.Foto: Adobe Stock/Norsk Tippingk/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:27. juli 2022Endret:3. januar 2023

Jokertrekningen onsdag 27. juli bød på både små og store premier for spillere rundt om i landet. Aller heldigst var en kvinne i 50-årene fra Balsfjord i Troms og Finnmark, som ble kveldens Joker-kandidat og ble sikret 514 000 kroner i inngangspremie. 

En drøm 

Kvinnen ventet på nytt kjøkken og var i gang med oppussing av kjøkkenrommet når Norsk Tipping ringte med det gode budskapet.  - Herregud, jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg ble helt satt ut, sier kvinnen når vi forteller om inngangssummen på over en halv million.  - Det er klart man drømmer om å vinne stort, men dette var jeg ikke forberedt på, sier hun videre.  Kvinnen hadde ikke tilgang på TV, men skulle prøve å få med seg trekningen på nett-TV. 

Embla fant Jokeren

Balsfjordkvinnen sin tallrekke så slik ut:

1 - 2 - 6 - 1 - 7

Hun ønsket ikke å bli med på trekningen selv, men lot maskinen Ask, spille for seg. Etter bare tre tall dukket Jokerhatten opp og sendte kvinnen til topps i premiestigen hvor det lå 2 572 000 kroner og ventet. 

Tårene piplet

Da vi ringte opp Joker-kandidaten var det en rørt stemme som svarte. Kvinnen hadde fått med seg sendingen og ble veldig glad når Jokeren dukket opp.  - Jeg var veldig spent, og når jeg så at jokeren kom, piplet tårene frem, sier den lykkelige vinneren.  Kvinnen holder på å pusse opp huset og noe av premien kommer til å gå til dette. I tillegg er det noe hun har drømt om til seg selv.  - Jeg skulle egentlig ta opp lån til å pusse opp med, men det trenger jeg ikke nå lenger. Jeg har også ønsket meg bobil, og ser frem til en ferie, sier hun videre.  - Jeg må la det synke inn litt tror jeg. Jeg har nettopp åpnet en flaske øl som jeg skal feire litt med. Det blir ikke noe søvn med det første sier den heldige vinneren og ler.  Vi gratulerer med premien.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere Joker-premier

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie i kveld. Over 20 000 store og små premier ble delt ut denne onsdagen til heldige vinnere. 

Nye Joker-sjanser lørdag

Kommende lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Potten vil ligge på ca. 2 millioner kroner.

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler