jokervinnerhistorie

Onsdags-Jokeren rett til topps: vant 3,1 mill.

Egil Dagfinn Joakim Olsen (80) fra Trøndelag fikk sjokk på onsdagskvelden 28. juli da jokerlua spratt ut av nest siste tall på tallrekka og sikret ham full uttelling på over 3 millioner kroner.

HADDE HELLET MED SEG: På nest siste tall fant Joker-kandidaten snarveien til toppremien.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:28. juli 2021Endret:3. januar 2023

Olsen var allerede sikret 630 000 kroner i inngangspremie 28. juli, og hadde sjansen til å klatre helt opp til toppremien på 3,1 millioner kroner dersom tallene skulle gå veien.

- Jaså? Var hans første reaksjon da han fikk overlevert nyheten, som han lot til å forholde seg svært rolig til.

Rett før det ble lagt på, kunne man likevel høre vinneren snu seg vekk fra mobilen:

- Vet du hva som har skjedd?

Tok snarveien til topps

Da den tilsynelatende sindige trønderen syntes det ble litt vel spennende å selv skulle ta de logiske valgene, ble det maskinen Embla som tok tallrekka denne onsdagskvelden. Den så slik ut:

1 - 6 - 8 - 6 - 4

Med bom på første tall ble det ingen drømmestart for Olsen, men både hellet og spenningen tok seg raskt opp med treff på de neste to. På nest siste tall og foreløpig premiesum på 1 million kroner kom jokerlua, og vår mann i Trøndelag hoppet dermed bukk over siste tall, rett opp til toppremien.

Les mer: Hvor mye er du villig til å tape?

Han kan nå avslutte kvelden med hele 3,1 millioner kroner på vei inn på konto - eller 3 150 000 kroner for å være eksakt.

Vind i seilene?

- Det er suverent, sier Olsen når Norsk Tipping igjen ringer etter sendingen på NRK2. Nå blir det en ekstra ferietur sammen med kona, sier ny-millionæren, før han blidt legger til at:

- Det er bare å ringe meg igjen på lørdag, nå som vi er så godt i siget!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny Joker hver onsdag og lørdag

I Joker er det trekninger to ganger i uka. Lørdag 31. juli er det Lotto-trekning og dermed også ny Joker. Etter at storvinneren fra Trøndelag gjorde rent bord er det ingen overføringer til helgens premiepott, som da vil ligge på ca. 2,1 millioner kroner.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler