jokervinnerhistorie

Lena (37) vant 194 000 kroner i Joker

Det ble høy spenning i stua hjemme hos familien da Lena Marie Fredheim Sørnes fra Hammerfest fikk beskjeden om at nettopp hennes tallrekke skulle til pers i Joker.

FORNØYD: Det ble en onsdagskveld litt utenom det vanlige for Lena Marie Fredheim Sørnes (37) da Norsk Tippings vinnernummer lyste opp på skjermen.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:28. september 2022Endret:3. januar 2023

– Oi, nå fikk jeg høy puls her, sier Fredheim Sørnes når Norsk Tipping ringer like før sending.

– Det er jo helt sinnsykt. Fantastisk, ler hun når hun får beskjed om at hun uansett videre utfall er sikret en inngangspremie på 194 000 kroner.

Fredheim Sørnes syntes det ble litt vel spennende å selv skulle ta de logiske valgene, og valgte derfor å overlate disse til datamaskinen Ask.

– Jeg måtte springe ned til familien, vi skal se trekningen sammen, forsikrer hun.

Joker «sponser» nytt kjøkkenutstyr

Tallrekka som hammerfestingen skulle spille på, så slik ut:

8 - 3 - 7 - 5 - 3

Logikken var imidlertid ikke til særlig hjelp denne kvelden. Til syvende og sist er Joker et tilfeldighetsspill, og denne gangen gikk det faktisk så «galt» som det kunne gå, med bom på både åtte- og femtallet i rekka.

Likevel, en fin sum på 194 000 kroner er nå sendt i retning Hammerfest – der vinneren kunne konstatere at påfyllet på kontoen smakte godt.

– Jeg er godt fornøyd uansett! Det er tross alt snakk om 194 000 kroner jeg ikke hadde i dag tidlig, istemmer Fredheim Sørnes når Telefonen fra Hamar ringer opp igjen etter endt trekning.

Premien skal først og fremst gå til nedbetaling av lån, sier hun.

– Men jeg vil vel også unne meg noe ekstra selv også.

– Som for eksempel?

– Noen klær kanskje … Og så trenger jeg litt av hvert til kjøkkenet. Jeg liker veldig godt det som SMEG har og det koster jo litt også, så kanskje det blir noe der, konkluderer hun fornøyd.

Noen feiring ble det imidlertid ikke; Fredheim Sørnes var allerede kommet i seng for å være klar for morgendagen.

– Jeg vant ikke så mye at jeg kan slutte i jobben, humrer hun.

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Overføring til neste ukes pott

Siden Joker-kandidaten ikke gikk til topps denne gangen, får vi er solid overføring mot neste trekning på over 700 000 kroner. Lørdagens Joker-pott havner på ca. 2,7 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler