jokervinnerhistorie

Asbjørn fikk millionbudskap i bursdagsgave

Asbjørn var på vei til fest da vi ringte for å overrekke beskjeden om at han var kveldens Joker-kandidat. Skikkelig fest ble det da Asbjørn sikret seg millionærtittelen - dagen før sin egen bursdag. 

JOKER: Joker-kandidaten fikk flere grunner til å feire i helga.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:27. september 2019Endret:2. januar 2023

Lørdag var det duket for Joker-trekning igjen. Asbjørn ble lørdagens Joker-kandidat og var sikret en inngangssum på 886.000 kroner. Dessuten hadde han muligheten til å klatre opp og nå millionærtittelen på følgende tall:

7 - 2 - 3 - 8 - 6

Asbjørn fra Lørenskog var på fest for å danse swing da vi tok kontakt. Dermed lot han maskina ta de logiske valgene for han.

Over 1 million kroner i bursdagsgave

Selv med tre bom ble Asbjørn millionær. En skikkelig fin bursdagsgave på forskudd. Den heldige hadde nemlig bursdag dagen etter. Nøyaktig 1.108.000 kroner er på vei inn på kontoen til jubilanten. 

- Dette hadde jeg aldri trudd! Dette kom brått på en stakkar, sier en lattermild kar, da vi forteller at han har blitt millionær.

Denne kvelden var Asbjørn på fest. På dansegulvet stod swing på menyen og Asbjørn fikk ekstra god grunn til å svinge seg lørdag kveld.

- Tenk at man kan vinne. Dette hadde jeg aldri trodd. Dette ble jo en skikkelig fin bursdagsgave, forteller den nybakte Joker-millionæren, mens musikken runger i bakgrunn.

Asbjørn hadde kjøpt Joker via Norsk Tipping sin app.

Vi gratulerer så mye med både dagen og premien!

Vil du vinne cirka 4,5 millioner kroner på onsdag?

Neste uke er det nye muligheter. Er du så heldig at du prikker inn alle tallene eller treffer på selveste Joker´n kan du glede deg over cirka 4,5 millioner kroner. Det er med andre ord litt av en pott står på spill. Høres det fristende ut? Da må du huske å spille Joker. Det er Joker-trekning hver onsdag og hver lørdag. Det betyr at allerede på onsdag, kan drømmer bli virkelighet. Husk å levere Joker innen klokken 18:00 på onsdag, så er du med i trekningen.

Lykke til!

Vet du hvor mye du har spilt for i det siste?  Spill skal gi deg spenning og glede – ikke ta overhånd. Norsk Tipping har verktøy og informasjon som hjelper deg til å ha kontroll på din spillaktivitet – les mer her.

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.) 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler