jokervinnerhistorie

Joker på første tall ga tre millioner i premie

Sandefjordskvinnen vant 2 966 000 kroner med Joker på første tall.- Plutselig kom Jokeren frem og så ble det helt crazy, sier hun. 

JOKER: På første tall smalt Jokeren inn. Dermed var hele potten sikret for kvinnen som var Joker-kandidat onsdag kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:29. januar 2020Endret:2. januar 2023

En veldig heldig kvinne fra Sandefjord gjorde rent bord i kveld.  Damen, som ble så spent når vi ringte at hun fikk litt vondti magen, krysset fingrene og lot Ask gjøre de logiske opp/ned-valgene for seg. 

Ask gjorde jobben på mesterlig vis, flaksen slo til og Jokeren kom på det første tallet. Jokerpotten var på hele 2 966 000 kroner denne kvelden, og Sandefjord-kvinnen er nå Joker-millionær.

Plutselig kom Jokeren

- Jeg har fortsatt vondt i magen og høy puls, sier Sandefjord-kvinnen og ler godt. Hun satt klar og lurte fælt på hvordan trekningen ville gå, men det var fort gjort. 

- Det rakk jo liksom ikke helt å starte. Plutselig kom Jokeren frem og så ble det helt crazy, sier hun og ler igjen. 

Premie til litt forskjellig

- Det blir jo sikkert gjort litt mer på huset nå, enn det jeg i utgangspunktet hadde planlagt og budsjettert for.

- Det blir nok brukt litt av premien på huset, pluss at jeg skal sette litt i et pensjonsfond ogs. Når det kommer til feiringen så må jeg nok på jobb i morgen, men jeg tror jeg skal unne meg en stiv drink i kveld, sier hun og ler.
  Kvinnen ønsker å være anonym.  

Vi gratulerer!

Spill Joker her du også

Vinnerspillet var en femukers Joker-kupong levert på nett. 

Spill Joker her!

Lykke til!

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner  i Joker er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.) 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler