jokervinnerhistorie

Joker-lykke i Akershus

Ei dame på Jessheim kan nå slippe jubelen løs. Hun gikk rett til topps på Joker-stigen, og er nå nybakt Joker-millionær.

INGEN FERIE: Joker`n hadde ikke tatt sommerferie onsdag 29. juni. Den dukket opp på første tall, og gjorde ei dame fra Jessheim nesten 2,9 millioner kroner rikere.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:29. juni 2016Endret:2. januar 2023

Onsdag 29. juni var det igjen duket for Joker-trekning. Denne kvelden var det ei dame i 70-årene fra Jessheim i Akershus som fikk den gledelige telefonen om at hun var blitt trukket ut som kveldens Joker-kandidat.

Hva er det du sier? Er det virkelig sant? Nei, nå ble jeg nesten helt stum her, sa den overraskede dama. Hun var hjemme sammen med mannen da vi ringte og fortalte at hun allerede hadde vunnet en flott inngangssum på 577.000 kroner. Hun ble såpass overrumplet at hun ikke turte å ta opp-ned-valgene sine selv. - Nei, det må jeg overlate til datamaskina, var hun rask med å si.

 

Jokeren kom på første tall

Tallene som dama skulle spille på var 3-3-0-8-0. Spenningen ble ikke langvarig. På første tall, en 0, dukket Jokeren opp, og den heldige dama hoppet rett til topps. Øverst på premiestigen lå 2.885.000 kroner og ventet, og dama fra Jessheim kan nå kalle seg Joker-millionær.

 

Spill Joker her!

 

Helt stum!

 Da vi ringte tilbake til den heldige dama på Jessheim etter tv-trekningen, hadde det ikke helt gått opp for henne at hun nå var blitt Joker-millionær. - Det er nesten så jeg ikke kan tro det! Jeg må huske å ta skjermbilde av saldoen når pengene kommer inn på kontoen, lo hun.

Hva vinneren skal bruke premien på, hadde hun klart for seg: - Nå skal badet få en ordentlig oppgradering. Det har jeg drømt om lenge. Ellers så er vi ganske så nøkterne, så resten av premien skal vi forvalte godt, sa hun fornøyd.

Vinnerkupongen hadde hun levert hos Kiwi på Jessheim samme dag.

Vi gratulerer den heldige dama fra Jessheim!

 

(Vinnersjanse Joker lørdag: 1:500.000 per rekke. Vinnersjanse Joker onsdag: 1:300.000 per rekke.)

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler