jokervinnerhistorie

Over 400 000 Joker-kroner på vei til Fredrikstad

En heldig kvinne fra Fredrikstad kunne lørdag lene seg tilbake og avslutte kvelden vel vitende om at en Joker-premie på 401 000 kroner nå er på vei inn på konto.

SOMMERFIN: Lørdagens Joker-kandidat kommer fra flotte Fredrikstad, her representert ved Torvet i Gamlebyen og statuen av Kong Fredrik II.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:30. juli 2022Endret:3. januar 2023

– Jeg ser at du ringer fra Norsk Tipping på Hamar, utbryter fredrikstadkvinnen når Norsk Tipping ringer for å informere om at hun er trukket ut som kveldens Joker-kandidat.

– Oi oi, hva er det du sier, ler hun før hun forteller at hun har spilt Joker i mange år.

– Likevel er jeg så overrasket nå at jeg er helt målløs. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal si.

Vi forteller at hun allerede er sikret en inngangssum på 401 000 kroner.

– Å du, å du... Nei, nå... 

Hun ler litt.

– Da spiller det jo nesten ikke noen rolle hvordan det går med tallrekka da, sier hun forundret, tydelig fornøyd allerede.

På stedet hvil

Tallrekka til fredrikstadkvinnen så slik ut:

0 - 1 - 5 - 5 - 6

Hun ønsket ikke å bli med på trekningen selv–til det var hun for nervøs. Maskinen Ask tok som vanlig jobben, men dessverre: Ren logikk hadde ingenting å stille opp med denne gangen. Etter to treff gikk det feil vei for kandidaten. Med bom på samtlige av de tre siste tallene må hun ta pent til takke med inngangssummen på 401 000 kroner—som tross alt er en fin sum, uflaksen til tross.

Fornøyd

– Ja, hallo du! Takk for den, ler en glad vinner når Norsk Tipping ringer tilbake etter trekning.

– Maskina gjorde akkurat det samme som jeg ville gjort, så jeg kan ikke si noe på innsatsen. Dette var bare gøy å være med på, stråler hun. 

– Tenk at jeg skulle få oppleve å bli trukket ut som Joker-kandidat. Nå gleder jeg meg til å dele premien med familien min, og jeg har funnet fram litt godt i glasset her for å feire litt for meg selv også, avslutter hun fornøyd.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere Joker-premier

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikrer seg en gjev premie onsdag og lørdag kveld. Over 40 000 store og små premier ble delt ut denne lørdagen til heldige spillere vinnere over hele landet. 

Nye Joker-sjanser onsdag

Kommende onsdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker, da i forbindelse med Vikinglotto. Etter en overføring på rundt 1,6 millioner kroner vil denne onsdagspotten ligge på ca. 2,7 millioner kroner.

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler