jokervinnerhistorie

Eksil-trønder i Molde ble Joker-milllionær

Arne Indset er fotballinteressert trønder i eksil i Molde, noe som kan være krevende nok, når Molde ser ut til å bli seriemestere. Men på onsdag satte Arne, godt hjulpet av Embla, Jokeren rett i krysset. 

JOKER: Embla tråklet seg opp premiestigen og Jokeren smalt inn på siste tall for onsdagens Joker-kandidat.Pernille Storholm Skaret
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:30. oktober 2019Endret:2. januar 2023

Molde er store favoritter til å bli seriemestere der de leder med seks poeng og det er fire kamper igjen å spille, men for Rosenborg har nok toget forlatt perrongen. 

Dette vet den sportsinteresserte trønderen Arne Indset, nå bosatt i Molde, så altfor godt, og han har blitt minnet om det mer enn en gang av arbeidskollegaer fra Molde. Så da smakte det litt ekstra å bli Joker-millionær onsdag kveld.

Seier på lørdag - Joker-millionær på onsdag

- Vi (RBK) tok i hvertfall Molde på Lerkendal i helga så det var i hvertfall bra, sier den fotballinteresserte Joker-millionæren som lot Embla ta de logiske valgene for seg under onsdagens Joker-spill. 

Spill Joker her du også

Hele veien

Embla tråklet seg gjennom hele premiestigen. Riktig nok med et par støttesteg, men avsluttet fjellstøtt med en Joker rett i krysset. For den sportsinteresserte trønderen Arne Indset var det bare å slippe løs jubelen når 1.185.000 kroner smalt inn på premiekontoen. 

- Jeg fikk jo nærmest sjokk nå. Det gikk jo litt opp og ned på premiestigen før jokeren endelig kom. Hjelpe meg, dette er jo helt fantastisk. Jeg har i hvertfall råd til å kjøpe meg årskort på Lerkendal, sier han og ler. 

Vi gratulerer!

Vinnerspillet var en 5-ukers Joker, kjøpt via Norsk Tippings mobil-app.

Spill Joker her!

Lykke til!

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.) 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler