jokervinnerhistorie

251 000 Joker-kroner på vei til Finnmark

Joker-kandidaten fra Hammerfest var i full sving med å rydde opp etter middagen da Norsk Tippings vinnernummer lyste opp på mobilskjermen.

GOD UNNSKYLDNING: Det er nesten alltid greit med en unnskyldning så man slipper unna husarbeidet, men kanskje ekstra greit når det er Norsk Tipping som ringer.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:31. august 2022Endret:3. januar 2023

Joker-kandidaten fra Hammerfest i Troms og Finnmark var travelt opptatt da telefonen fra Hamar ringte onsdag ettermiddag.

– Jeg står her midt i kjøkkenarbeidet, skjønner du.

Her var det virkelig rett etter middag, og han var fortsatt i oppryddingen.

Avbrytelsen var imidlertid verdt det. Han var nemlig nettopp blitt trukket ut som kveldens heldigste Joker-spiller, og var med det sikret 200 000 kroner i inngangspremie uansett videre utfall.

– Oi! Det passer jammen godt. De tar vi gjerne imot, sier han.

Nå var det om å gjøre om han kunne vinne millionen som lå på toppen av premiestigen, eller i det minste spe på inngangspremien noe.

– Kona og jeg skal følge med, forsikret han; – Men vi er ikke hjemme akkurat nå, så jeg tror maskina må ta valgene for oss.

Beskjedent premiehopp

Som sagt, så gjort. Tallrekka  som Embla skulle spille på for Joker-kandidaten var følgende:

9 - 3 - 0 - 3 - 8 

Logiske valg til tross, her ble det rett og slett litt uflaks: Det ble bom på både 3- og 8-tallet, og hammerfestingen måtte nøye seg med kun en liten slant ekstra lagt til på inngangssummen sin. Total premieutbetaling blir 251 000 kroner – som tross alt er 251 000 kroner mer enn han hadde fra før.

– Det gikk ikke helt veien for deg i kveld, eller?

– Det kan man si, men to hundre og femti tusen er ikke dårlig, det. Jeg hadde ikke de pengene da jeg stod opp, svarer vinneren fra nord. Han kunne fortelle at han spiller Joker mer eller mindre fast, og at kveldens utbetaling var et greit hopp opp fra de noe vanligere premiesummene på 20 og 30 kroner.

– Vi driver med litt restaurering her. Vi har snakket litt om å skifte kjøkken, funderer han avslutningsvis.

– Jeg vet ikke helt hva vi kommer til å finne på, men dette kommer godt med uansett.

Vi gratulerer!

Vinnerkupongen ble kjøpt hos Narvesen Rådhusplassen.

Flere Joker-heldige

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikrer seg en gjev premie på onsdag- og lørdagskveldene. Over 40 000 store og små premier ble denne kvelden delt ut til heldige vinnere landet over. Blant disse var det for eksempel én spiller som ble alene om å klare 5 rette og la seg rett oppunder Joker-kandidaten med hele 250 000 kroner i premie. På 4 rettere var det 116 spillere om potten som hver sikret seg en premie på 2 370 kroner.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Joker-sjanser lørdag

Siden onsdagens Joker-kandidat ikke gikk til topps, overføres rundt 751 000 millioner kroner til lørdagens Joker-trekning. Allerede lørdag 3. september er det nemlig nye muligheter for å bli Joker-millionær, da i forbindelse med Lotto. Da blir det altså ca. 2,7 millioner kroner i Joker-potten.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler