jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten: - Det her må være en tulletelefon?

Maiken fra Oslo kunne juble lørdag kveld. Nylig gikk en av drømmene hennes i oppfyllelse - nå kan enda flere realiseres.

JOKER: Programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang sender gratulasjoner til Joker-kandidaten.
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:31. august 2019Endret:2. januar 2023

Den aller siste lørdagen i august ble en kveld utenom det vanlige for Maiken fra Oslo. Hun ble Joker-kandidat og hadde allerede vunnet 421.000 kroner før TV-trekningen. Da Norsk Tipping forsøkte å komme i kontakt med den heldige, fikk vi ikke svar. Dermed tok maskina på Hamar de logiske valgene på følgende tall: 

9 - 2 - 3 - 4 - 6

Flere drømmer kan realiseres

Oslo-kvinnen ble ikke stående på stedet hvil. Med kun to bom rykket hun opp på premiestigen og sikret seg nøyaktig 695.000 kroner. Etter TV-trekningen var det en sjokkert Maiken som endelig plukket opp Telefonen fra Hamar.

- Oh my lord! utbryter Maiken, før hun må spørre om dette er en tulletelefon. 

Maiken er midt i valpeleggingen da vi snakker med henne. Med småknurr og valpebjeff i bakgrunn forteller Maiken at hun for to uker siden fikk sin første hund – «en drøm som gikk i oppfyllelse». Nå når kontoen nå fylles, kan det tenkes at enda flere drømmer kan gå i oppfyllelse for kvinnen fra Oslo.

- Dette er skikkelig deilig! Det føles som om jeg har fått mer spillerom, medgir Maiken før hun avslutter for å få valpen i seng.

Vi gratulerer Joker-kandidaten og hennes lodne venn!

Klar for å ta rollen som Joker-kandidat?

Allerede på onsdag er det igjen Joker-trekning og du kan sikre deg 2,6 millioner om du spiller Joker. For å sikre deg sjansen må du huske å levere Joker innen klokken 18:00 på onsdag. Joker kan du kjøpe i kiosk og butikk, eller du kan spille digitalt.

Her er trekningsresultatene for Joker 

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som Joker-kandidaten er ca. 1:300.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.)

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler