jokervinnerhistorie

Joker: - Jeg tror ikke på deg

Lørdagens Joker-kandidat var langt fra overbevist da han fikk telefon fra Hamar, men etter at han og kona hadde sett lørdagens trekning, fikk pipen en litt annen lyd.

VARSOM VINNER: Det var en svært skeptisk Joker-kandidat som ventet i andre enden da Norsk Tipping ringte 8. mai.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:8. mai 2021Endret:2. januar 2023

En mann i 80-årene fra Lillehammer ble lørdagens Joker-kandidat, men det skulle ta tid før nyheten nådde frem. Han trodde det var juks og fanteri da Norsk Tipping ringte for å si ifra.

- Jeg tror ikke på deg. Du får prøve noen andre, kom det kontant fra andre enden, og telefonen fra Hamar gikk deretter rett til mobilsvar.

Spillefrist for Joker er hver onsdag og lørdag kl. 18.00

Is i mengder

Det ble dermed Ask som klatret kveldens premiestige. Selv om det ikke gikk helt til topps for mannen fra Lillehammer, endte han likevel kvelden som millionær med en pen sluttsum på 1 781 000 kroner - og jammen tok han telefonen da Norsk Tipping forsøkte igjen.

- Det var en koselig beskjed å få på lørdagskvelden. Vi har spilt i nesten 50 år, så det er flott at man faktisk kan vinne ordentlig en gang. Nå blir det nok is til 17. mai, sier den glade vinneren, som måtte putte kona på telefonen.

Måtte sjekke

- Du tuller? Nå setter jeg meg. Vi trodde noen drev gjøn med oss, sier hun, og forteller at de hadde ringt opplysningen etter den første oppringingen før Joker-trekningen og fått bekreftet at det faktisk var Norsk Tipping som hadde ringt.

- Enda trodde vi ikke på det. Er det virkelig helt sant?

Vinnerkupongen ble kjøpt på 7-Eleven Lilletorget.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. Nye sjanser på onsdag

Det ble en solid overføring på ca. 2,2 millioner etter lørdagens trekning. Blir du trukket ut som Joker-kandidat onsdag 12. mai, kan du med andre ord vinne ca. 3,4 millioner dersom du når toppen.

Spillefrist for Joker er hver onsdag og lørdag kl. 18.00

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler