jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten: - Nå ble jeg målløs!

Onsdag betyr Joker og på Hamar lå alt til rette for at onsdagens Joker-kandidat skulle få en kveld utenom det vanlige. Og nettopp det ble det.

JOKER: En kar fra Viken ble onsdagens Joker-kandidat og fikk spille om Joker-kronene på premiestigen.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:5. februar 2020Endret:2. januar 2023

Onsdag 5. februar ble en mann fra Viken den heldige Joker-kandidaten. Med en inngangssum på nøyaktig 236.000 kroner, var han allerede veldig fornøyd med premiefangsten. Likevel steg pulsen ytterligere - høyere opp på premiestigen ventet større summer.

Målløs arbeidskar

- Å, hjelpe meg! Sier mannen fra Viken, når han får beskjed om at han skal få spille om Joker-premien onsdag kveld. Mannen var opptatt med jobb og kunne derfor ikke ta de logiske opp-ned-valgene.  - Jeg er litt målløs nå. Jeg har aldri vært med på noe slik før, sier mannen fornøyd før TV-sendingen, før han legger til at han håper å rekke hjem fra jobb, slik at han kan følge det hele hjemmefra. Siden vår kandidat ikke var tilgjengelig ble det maskina sin oppgave å treffe de grønne tallene, på følgende tallrekke: 1 - 7 - 1 - 0 - 4 Spill Joker her!

Toppen i sikte

Det første tallet endte med bom, men derfra gikk det oppover. Toppen var i sikte og mannen fra Viken endte på nest høyeste premie. Nå er nøyaktig 849.000 kroner på vei inn på Joker-kandidatens konto. En flerdobling av inngangssummen han allerede var fornøyd med. Mannen som nå får kontoen fylt med Joker-kroner, var dessverre ikke å treffe etter sending. Skal vi tolke han ut ifra samtalen før TV-sendingen, er det nok en blid og arbeidssom kar fra Viken som, forhåpentligvis, har fått med seg at han har sikret seg over 800.000 kroner.
Vi gratulerer så mye!


Er du vår neste Joker-kandidat?

Ble du fristet til å levere Joker, slik som mannen fra Viken? allerede på lørdag kan du sikre deg tittelen og spille om toppgevinsten på cirka 2,1 millioner kroner. For å være med, må du spille Joker innen klokken 18:00 på lørdag. Joker kan du kjøpe fysisk i kiosk eller butikk, eller det kan kjøpes digitalt.

Spill Joker her før lørdag klokken 18:00.

 Lykke til!

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner  i Joker er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.) 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler