jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten: - Der kom telefonen jeg har ventet på

Det ble en berg-og-dalbane-reise på premiestigen under lørdagens Joker-trekning. Gunleif fra Farsund holdt seg fast og krysset fingrene for å nå millionpremien.

JOKER: Selv om kveldens Joker-kandidat ikke traff på selveste Jokeren, ble det likevel jubel.
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:23. november 2019Endret:2. januar 2023

Lørdag 23. november var det igjen duket for Joker-trekning og i Farsund ventet Gunleif på en helt spesiell telefon.

- Jeg fleipet med kona tidligere i dag om at jeg ventet på en helt spesiell telefon. Da lurte hun på hvem som skulle ringe, og det var jo dere, sier en lattermild kar. 

Og nettopp det var tilfelle lørdag kveld. Gunleif ble lørdagens Joker-kandidat og fikk telefonen han ventet på. Joker-kandidaten var sikret en inngangssum på 714.000 kroner og lengre opp på premiestigen ventet større summer. Gunleif hadde ikke mulighet til å ta opp-ned-valgene selv, og lot derfor maskina ta de logiske valgene på følgende tall:

5 - 4 - 6 - 1 - 5 

Over 1 million kroner til Farsund

Det ble en humpete vei oppover premiestigen. På de to siste tallene lyste det grønt og dermed økte premien til Gunleif. Nå kan han vente seg nøyaktig 1.179.000 kroner velkommen inn på konto.

- Ohoi! Ohoi! Det ble jo en kjempefin sum, sier Gunleif. Han hadde fulgt trekningen på TV i spenning.

 Selv om Gunleif ventet en telefon fra oss i kveld, kom premien overraskende på han. - Jeg må nok tenke litt på hva jeg skal bruke premien på, men jeg finner nok ut av det, sier en flirende Farsunder. Vinnerspillet ble kjøpt på Extra Lista. Vi gratulerer så mye til den heldige Joker-kandidaten!

Nye muligheter på onsdag

Allerede på onsdag kan du bli Joker-kandidaten og kanskje treffe på selveste Jokeren? Uansett har du mulighet til å bli med på spenninga og sikre deg cirka 3,6 millioner kroner. Det eneste du trenger å gjøre er å levere Joker innen klokken 18:00 på onsdag.

Spill Joker her.

Lykke til! 

(Sjansen for å bli trukket ut som 1. premievinner er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.)

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler