jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten: - Må klype meg i armen

Et skikkelig klyp i armen måtte til, da en kvinne fra Sandnessjøen fikk Telefonen fra Hamar med beskjed om at hun var kveldens Joker-kandidat. 

JUBEL: Det ble jubel hos en kvinne fra Sandnessjøen da hun ble trukket ut som Joker-kandidaten.Pernille Storhom Skaret
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:22. september 2018Endret:2. januar 2023

- Dette kom brått på, jeg må klype meg i armen for å være sikker på at jeg ikke drømmer, utbryter kvinnen fra Sandnessjøen som står i døra på vei ut når vi ringer for å fortelle at hun skal spille om store summer i kveld. 

Spilte på feil dag

Det var tilfeldigheter som bidro til at kvinnen lørdag kveld fikk telefonen de fleste drømmer om. 

- Det var egentlig meningen at jeg skulle levert denne kupongen til onsdagens Joker-trekning, men så trykte jeg feil på mobilen, og leverte på lørdag i stedet, sier kvinnen.

Spill Joker før onsdag klokka 18.00!

Nesten millionær

Kvinnen var allerede sikret 429.000 kroner i inngangssum, og øverst på premiestigen ventet over 2,1 millioner kroner. Kvinnen var ikke selv med for å ta opp/ned-valgene, men lot maskinen ta jobben. Godt til rette i sofaen satt kvinnen og fulgte spent med foran TV`en. Etter en liten bom endte kvinnen til slutt opp med 937.000 kroner. 

- Jeg er veldig glad, for det er veldig mye penger. Først og fremst blir det nedbetaling av gjeld, men så blir det nok igjen noe til feriering også, sier kvinnen på spørsmål om hva pengene skal gå til. 

Kvinnen spilte på følgende tall: 

6 - 9 - 6 - 7 - 9 

Joker på onsdag

Allerede på onsdag er det nye muligheter i Joker. Blir du trukket ut som Joker-kandidaten og går helt til topps, vinner du ca. 2,3 millioner kroner. Lykke til!

Her kan du levere Joker

(Sjansen for å bli trukket ut som Joker-kandidaten er ca. 1:350.000 (onsdag) og 1:550.000 (lørdag) per rekke.)

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler