vinnerhistoriejoker

Joker-kandidaten Øystein planlegger hønsehus

Da Øystein Gjertsen fra Lunner ble trukket ut som Joker-kandidat hadde han planene og drømmene klare: Betale litt lån, dele med barna, bytte bil og utvide hønsehuset.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:13. januar 2023Endret:13. mars 2024

Onsdagens heldigste Joker-spiller ble Øystein Gjertsen (67) fra Lunner i Viken. Han ble trukket ut som Joker-kandidat med sjansen til å stikke av med 1 062 000 kroner dersom det gikk rette veien samme kveld.

– I all verden. Dette er helt uvirkelig. Nå klarer jeg ikke å sitte rolig, jublet Gjertsen da vi tok kontakt med ham i forkant av trekningen. Som Joker-kandidat var han allerede sikret inngangssummen på 212 000 kroner uansett hvordan det gikk.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Ble med på tv

Gjertsen, som var hjemme med kona og leste den nye boken til Thomas Seltzer da Norsk Tipping ringte, ønsket mer enn gjerne å delta under tv-trekningen. 

– Kanskje det hadde vært moro? svarte han og la til at han synes det er mye hyggeligere å se på Joker-trekninger hvor kandidaten selv er med. Øystein Gjertsen kunne også fortelle at han er svært glad i konkurranser og at dette ikke er første gangen han er å høre på lufta. Han elsker quiz og har tidligere deltatt i flere radio- og tv-programmer.

Gjertsen ble dermed oppringt fra tv-studioet på Hamar og fikk også slått av en hyggelig prat med programleder May Lisbeth Myrvang før det bar i gang med opp og ned-valg.

Dette var tallene Gjertsen fikk å spille på:

4 - 1 - 9 - 5 - 2

De tre første valgene gikk strålende, men på de to siste tallene ble det dessverre bom på begge. Gjertsen rykket dermed nedover på premiestigen og endte til slutt opp med en premie på 266 000 kroner. 

Hønsehus og fine hotell

Da Norsk Tipping snakket med Øystein Gjertsen i etterkant av trekningen la han ikke skjul på at han kjente på litt delte følelser.

– Det er klart jeg må si at er litt skuffa. Det er det lov å være. Den ene gangen man blir ringt opp av Norsk Tipping så håper man jo, men jeg kan ikke sitte her og surve over at det datt en premie i huet på meg, ler han.

– Nå har jeg vært så ufattelig heldig at datamaskinen trakk ut meg som Joker-kandidat. Jeg kan ikke være annet enn glad for det. Nå sitter vi her og koser oss og gleder oss over det at vi plutselig har fått mer å rutte med.

I forkant av trekningen hadde Gjertsen delt med oss at han ønsket å bruke penger på både lån, barn, bilbytte og hønsehus. På spørsmål om planene om hønsehus fortsatt stod ved lag svarer Gjertsen:

– Det kan godt hende det blir nytt hønsehus. Vi hadde seks høner i sommer, så hele hønsegården står der. 

Planen er altså å gjøre om hønsehuset til et helårshus.

– Det er et stort opplegg hvor det må legges inn vann, strøm og varme. Det er hyggelig med høner – de er veldig sosiale dyr, forteller Gjertsen varmt. 

Det hadde også dukket opp noen nye ideer til bruk av premien.

– Vi skal på biltur i Europa i sommer. Da tror jeg vi skal trå til med noen ekstra fine hotellovernattinger, avslutter Gjertsen fornøyd.

Nye Joker-sjanser på lørdag

Du trenger ikke vente helt til neste onsdag for nye vinnersjanser i Joker. Allerede lørdag 14. januar er det klart for ny Joker-trekning – hånd i hånd med Lotto. 

Førstepremiepotten vil da være på ca. 3 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Relaterte artikler