jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten tok endelig Telefonen fra Hamar

Torsdag formiddag kunne vi endelig overbringe premiebudskapet til onsdagens Joker-kandidat.

JOKER: Programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang lurte lenge på når Joker-kandidaten skulle svare på Telefonen fra Hamar.
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:21. august 2019Endret:2. januar 2023

En kar fra Eid i Sogn og Fjordane var den aller heldigste Joker-spilleren onsdag kveld. Han ble nemlig trukket ut som Joker-kandidat.

Onsdag kveld forsøkte Norsk Tipping å nå kveldens Joker-kandidat. Mannen hadde allerede sikret seg en inngangssum på 245.000 kroner før TV-trekningen. Problemet? Han svarte ikke da Norsk Tipping tok kontakt. Dermed tok maskina på Hamar de logiske valgene på følgende tall:

0 - 2 - 8 - 0 - 0

Det ble to bom på Joker-kandidaten. Dermed rykket han ett hakk opp på premiestigen. Nå fylles kontoen med Joker-kroner. Nøyaktig 306.000 kroner er på vei inn på kontoen til mannen fra Eid.

Endelig svar fra Eid

Torsdag formiddag plukket Joker-kandidaten endelig opp Telefonen fra Hamar og vi kunne overbringe vinnerbudskapet.

- Nei? Har jeg vunnet over 300.000 kroner?! Utbryter den blide vinneren.

Den heldige humrer mens han forteller at han aldri har vunnet annet enn småsummer.

- Jeg har spilt Joker i mange år, men bare endt opp med 30 kroner her og 30 kroner der, så dette har jeg ventet på, avslutter onsdagens Joker-kandidat. 

Mannen hadde kjøpt sitt spill hos Mix Mossa i Kjøllefjord.

Vi gratulerer!

3 millioner kroner på lørdag

Allerede på lørdag er det duket for Joker-trekning igjen. Siden onsdagens Joker-kandidat ikke gikk helt til topps, overføres over 900.000 kroner til lørdagens Joker-trekning. Det betyr at du kan stikke av med cirka 3 millioner kroner på lørdag. For å være med i trekningen om å bli lørdagens Joker-kandidat må du huske å spille Joker innen lørdag klokken 18:00.

Lykke til!

Her er trekningsresultatene for Joker 

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som Joker-kandidaten er ca. 1:300.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.)

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler