jokervinnerhistorie

Joker-klaff i den aller siste uka

10-ukersspillet var inne i sin aller siste uke da det ble fullklaff. Nå er over 1,3 millioner kroner på vei nordvestover.

STORPREMIE: Programleder Reidar Buskenes gledet seg over storpremie på halloween-kvelden.Atle Onsrud Jensen
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:31. oktober 2018Endret:2. januar 2023

- Ja, jeg husker jeg leverte Joker for lenge siden, sa sunnmøringen som ble trukket ut som førstepremievinner i Joker på selveste halloween-kvelden.

Han ble vel ikke direkte skremt da vi ringte, men overrasket, det var han. 

Siste uke

- Det høres helt fantastisk ut, men nå ble jeg ganske satt ut. Hadde ikke regna med dette, sa mannen fra Sykkylven.

Han leverte en 10-ukers Joker med mobilen tirsdag 28. august,og for den som ikke sitter med almanakken foran seg, kan vi fortelle at det betyr at onsdagens trekning var den siste det spillet var med i. Snakk om ikke å vente forgjeves på noe godt!

- Det var siste uke, ja? Det er jo sånt du drømmer om, men at det skulle skje. Nå begynner jeg å skjelve her, sa mannen, som ønsker å være anonym.

Fikk jokeren

Han var sikret en inngangspremie på 268.000 kroner, og overlot opp/ned-valgene til Ask - uten at det skulle vise seg å spille noe rolle. For på det andre tallet dukket jokeren opp, og sunnmøringen spratt opp til toppen av premiestigen: 1.339.000 kroner. 

Her er trekningsresultatene for Joker

- Det var en utrolig følelse å følge med på TV-trekningen. Det hadde jo vært enda mer spennende og fått jokeren på det siste tallet, men det var i grunnen greit å få det avklart tidlig også, gliste Sykkylven-mannen. 

Vi gratulerer!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler