jokervinnerhistorie

Vant 2,1 millioner i Joker: - Det har ikke gått opp for meg

Det gikk rette veien for en kvinne fra Eidsvoll som gikk til topps i Joker og tok hele potten på nesten 2,2 millioner kroner.

TIL TOPPS: Joker-Kandidaten klatret stødig til topps i premiestigen og vant over 2 millioner kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:10. april 2021Endret:2. januar 2023

Alle brikkene falt på plass for en heldig kvinne i 20-årene fra Eidsvoll i Viken lørdag kveld. Hun var hjemme med samboeren da Norsk Tipping ringte og fortalte at hun var lørdagens Joker-kandidat. 

Klatret til topps

Kvinnen hadde allerede sikret seg 439 000 kroner som inngangssum. Øverst på premiestigen lå 2 196 000 kroner og ventet. 

Kvinnen lot Embla ta opp-ned valgene for henne mens hun og samboeren fulgte spent med fra TV-stua. Tallene hun hadde å spille på var som følger: 

9 - 1 - 1 - 7 - 9 

Embla gjorde de logiske valgene og møtte ingen motstand. Kvinnen klatret dermed sakte men sikkert til topps i premiestigen og kan glede seg over å ha vunnet toppremien på 2 196 000 kroner. 

Rørt over premien

Det var en rørt men lykkelig vinner som svarte telefonen da Norsk Tipping ringte etter sendingen. Kvinnen fortalte at hun hadde vansker med å tro på det, men var veldig glad. 

- Det har ikke helt gått opp for meg ennå. Jeg var egentlig kjempeglad for å ha sikret med inngangspremien, men at jeg skulle nå helt til topps er helt utrolig, sier kvinnen innledende.

Den heldige vinneren var tydelig på hva premien skulle brukes på.

- Jeg har jo hatt en drøm om å kjøpe hus som jeg aldri trodde skulle gå i oppfyllelse, men nå blir det huskjøp etter hvert og resten skal nok spares, forteller kvinnen tydelig rørt.  

Hun hadde sett på trekningen sammen med foreldrene sine og samboeren - da ble det god stemning i stua.

- Jeg må nok få roet meg litt, men det blir nok litt feiring i kveld, sier kvinnen avslutningsvis.

Spillet ble levert via mobilen samme dag. 

Vi gratulerer!

Nye muligheter på onsdag

Onsdag 14. april er det klart for en ny Joker-trekning. Siden Eidsvoll-kvinnen tok med seg hele potten bli det ikke overført noe til onsdagens trekning. Øverst på premiestigen vil det allikevel ligge ca. 1,2 millioner kroner. 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler