jokervinnerhistorie

Joker-millionær: - Hurra, Norsk Tipping ringer

Mange drømte om å bli vekket av Norsk Tipping for en uke siden, og én av dem var onsdagens Joker-kandidat.

HURRA: Det ble full pott på onsdagens Joker-kandidat. Nå er han Joker-millionær.Pie-Christine Skagsoset Norseng
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:12. februar 2020Endret:2. januar 2023

En heldig kar i 40-åra fra Lørenskog ble onsdagens aller heldigste Joker-spiller. Han ble nemlig trukket ut som Joker-kandidat og var dermed sikret en inngangspremie på 230 000 kroner, men høyere på premiestigen ventet større summer.

Norsk Tipping ringer

- Nå ble jeg satt ut, sier mannen fra Lørenskog, når han får beskjed om at han er kveldens Joker-kandidat. Mannen hadde lagret Norsk Tippings vinnernummer, 625 60 000, som "Norsk Tipping - Hurra". Han hadde nemlig håpet på å få Telefonen fra Hamar for en uke siden da Norsk Tipping vekket Norge. - Jeg lagret nummeret for en uke siden, men vant ingenting. Denne telefonen er jeg derimot veldig takknemlig for, sier han. Mannen ønsket at Ask skulle ta de logiske opp-ned valgene, og krysset fingrene for at han landet på toppen av premiestigen på følgende tall: 7 - 0 - 9 - 7 - 4 - Jeg er veldig fornøyd uansett hvordan utfallet blir, men jeg krysser fingrene for at Jokeren dukker opp, sier mannen lattermildt.

Hurra

Mannen fra Lørenskog fulgte spent med på TV-trekningen. Det dukket ikke opp noen Joker, likevel klatret han til topps på premiestigen. Dermed ble han Joker-millionær da han vant en premie på nøyaktig 1 148 000. - Hva skal du bruke premien på? - Det blir litt oppussing i første omgang, så får jeg se, sier den ferske millionæren, som ønsker å være anonym. Kupongen kjøpte han via Norsk Tippings app.

Vi gratulerer!

Ny Joker-kandidat lørdag

Lørdag er det allerede nye muligheter til å vinne både smått og stort i Joker. Du kan også bli trukket ut som Joker-kandidat. Da ligger det ca. 2,1 millioner kroner øverst på premiestigen.

Spill Joker her før lørdag klokken 18:00.

Lykke til!

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner  i Joker er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.) 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler