Joker-millionær: -Jeg trodde ikke nervene tålte mer!

Joker-millionær: -Jeg trodde ikke nervene tålte mer!

FULL POTT: Bjørnodd Haave og samboeren Eva Macias jubler over å ha vunnet over 2,9 millioner kroner på Joker!

Foto: Privat

Joker-millionær: -Jeg trodde ikke nervene tålte mer!

Bjørnodd Haave fra Oslo ble lørdagens Joker-kandidat! Det gikk skikkelig bra. Jokeren kom på første tallet, og Oslo-mannen ble over 2,9 millioner kroner rikere!

Bjørnodd Haave fra Oslo var ute og gikk tur da han fikk telefonen om at han var lørdagens Joker-kandidat.

-Å, det var en kjempeoverraskelse! Jeg har alltid sagt at jeg kommer til å vinne en dag! Nå må jeg løpe hjem og sette meg foran TV'n og følge med på sendingen. Dette blir spennende, sa den ivrige mannen da Norsk Tipping ringte.

-Det ligger i slekta dette her skjønner du, for på julaften ble søskenbarnet mitt millionær på SuperLotto. Og ikke nok med det, men han vant i Joker et par år før det også, fortsetter Haave og ler.

Spill Joker! 

Rett til topps!

Det var Embla som måtte i ilden og trekke de logiske tallene for Joker-kandidaten lørdag 7. januar. Tallene som Haave skulle spille på var 7 - 6 - 4 - 4 - 4.

Det først tallet Embla skulle få bryne seg på var det bakerste tallet 4, hun valgte å gå opp, og der lå Jokeren! Dermed ble det full klaff og toppremie på Oslo-mannen Bjørnodd Haave på hele 2.939.000 kroner.

-Det her er helt fantastisk! Jeg måtte gå ut på balkongen og kjøle meg litt ned her. Jeg var ikke sikker på om nervene mine tålte mer, men så kom jokeren på første og da ble jeg utrolig lettet. Vi hoppet opp og ned i stua både samoberen min og jeg!

Det forteller den glade millionæren når Norsk Tipping ringer han igjen etter TV-sendingen.

Sjekk trekningsresultatene for Joker

Joker-vinner nr. 92

Bjørnodd Haave ble hovedstadens 92. Joker-vinner. Den største Joker-premien noensinne til en Oslo-borger ble utdelt i 2008, på hele 4,5 millioner kroner.

Haave må tenke litt på hva han vil bruke Joker-millionene han nettopp har vunnet til, men han forteller om én drøm han lenge har gått og tenkt på, og som nå kanskje kan realiseres.

-Jeg og samboeren har alltid drømt om å ha et lite sted i Spania, kanskje vi får til det nå, forteller Haave.

Vi gratulerer!

Spill Joker her!

(Vinnersjansen i Joker er ca. 1:300.000 per rekke på onsdager og 1:500.000 på lørdager.)