Joker-millionær: - Det er sånt du drømmer om

Joker-millionær: - Det er sånt du drømmer om

Joker-millionær: - Det er sånt du drømmer om

- Det er som en drøm! Den første Joker-vinneren i februar kunne knapt tro at han hadde kommet gjennom nåløyet.

Det var en mann fra Bryne som ble trukket ut som Joker-kandidat lørdag 2. februar. Han var ikke med på trekningen på telefon, så det var vår datamaskin som måtte gjøre valgene.

Det var ikke en veldig vanskelig jobb, for Bryne-mannen hadde fått utdelt ikke mindre enn tre 0-er og én 9-er. Altså fire tall der utfallet var nødt til å gå i rogalendingens favør:

0 - 9 - 7 - 0 - 0

Vant 1,2 millioner

Inngangspremien var på 577.000 kroner, og den steg til 952.000 etter de to første 0-ene. Men da maskinen valgte ned på 7-eren, var det en 9-er som dukket opp. To sikre treff på de tom siste tallene gjorde da et Bryne-mannen endte på 1.269.000 kroner i premie.

- Takk for det. Det er jo dette du ønsker deg når du tipper, men det har aldri blitt noe annet enn smågevinster tidligere, sa den glade Bryne-mannen. Han ønsker å være anonym.

Mannen vant på en 5-ukers Joker han leverte hos Obs Bryne lørdag 18. januar.

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Overføring til onsdag

I og med at Bryne-mannen ikke klatret helt til topps på premiestigen, blir det en solid overføring av penger til onsdagens Joker-pott. 1,6 millioner overføres, slik at det blir mulig å vinne cirka 2,8 millioner kroner.

Husk å spille Joker før onsdag kl. 18.00

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.)