jokervinnerhistorie

Joker: Skvatt da hun så hvem som ringte

Onsdag kveld fikk en kvinne fra Arendal en telefon hun trolig sent vil glemme. Norsk Tipping slo nemlig på tråden.

FIN PREMIE: Joker-kandidaten vant 470 000 kroner onsdag 2. mars.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:2. mars 2022Endret:3. januar 2023

En kvinne fra Arendal i Agder ble trukket ut som Joker-kandidat onsdag 2. mars og fikk dermed den berømte Telefonen fra Hamar. Kvinnen var sikret en inngangspremie på 214 000 kroner, men på toppen lå millionen å ventet.

Norsk Tipping ringer

Onsdagens Joker-kandidat var rask på avtrekkeren da hun så hvem som ringte - hun hadde nemlig lagret vinnernummeret, 625 60 000.

– Jeg skvatt da jeg så nummeret, utbryter kvinnen i andre enden, som rakk å gjøre seg opp noen tanker for hvorfor akkurat hun ble oppringt av Norsk Tipping onsdag kveld.

– Det surra veldig i hodet da jeg så at dere ringte. Vikinglotto er jo ikke før senere, så det må vel ha noe med Joker å gjøre, sier kvinnen og ler. Joker-kandidaten traff spikeren på hodet og visste nå hva slags valg som sto foran henne, men hun ønsket at Embla skulle ta de logiske opp/ned-valgene.

– Det blir veldig gøy, men spørs om jeg tør å se på TV-sendingen, flirer kvinnen som ønsker å være anonym.

Dette var tallene kvinnen skulle spille på: 1 - 7 - 5 - 5 - 1

Dessverre ble det en bom, men likevel steg hun tre hakk opp på premiestigen og sikret seg en premie på 470 000 kroner.

– Nå blir det trolig ny garasje, sier den fornøyde Joker-kandidaten etter TV-sendingen.

Vinnerkupongen kjøpte hun via Norsk Tippings app.

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Lørdag og Joker

Joker har trekning to ganger hver uke. Det betyr at det allerede lørdag 5. mars er duket for ny Joker-trekning. Det øverste trinnet på premiestigen for Joker-kandidaten vil ligge på ca. 2,6  millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler