jokervinnerhistoriefremside

Joker-kandidaten vant solid premie

Det gikk ikke til topps for lørdagens Joker-kandidat, men mannen sikret seg likevel en premie på 475 000 kroner.

SOLID PREMIE: Lørdagens Joker-kandidat sikret seg solid gevinst.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:26. august 2023Endret:27. august 2023

Blant lørdagens 40 000 Joker-vinnere var det en mann fra Stjørdal i Trøndelag som trakk det lengste strået. Han ble nemlig trukket ut som helgens Joker-kandidat.

Visste du forresten at 1 520 personer er Joker-millionær?

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Ett hakk opp premiestigen

Som Joker-kandidat var mannen fra Stjørdal sikret en inngangspremie på 380 000 kroner, men på premiestigen ventet det høyere summer.

Trønderen tok ikke telefonen før TV-trekningen. Dermed var det Embla som tok de logiske opp/ned-valgene for ham på følgende tall (leses fra venstre til høyre):

5 – 8 – 6 – 4 – 8

En noe krevende tallrekke resulterte i at mannen kun hoppet opp ett hakk opp premiestigen. Han endte dermed opp med en premie på nøyaktig 475 000 kroner.

– Det var kjempemoro

Trønderen hadde registrert at Norsk Tipping hadde forsøkt å få kontakt med ham. Dermed benket han seg foran TV-en for å se hva det kunne gjelde.

– Jeg forsto at det var jeg som var Joker-kandidaten. Det var kjempemoro! Litt synd at det ikke gikk til topps nå som jeg først var trukket ut, men det er fortsatt en bra premie.

Mannen hadde tenkt på å kjøpe seg ny bil en stund – nå så det ut til at det trolig ble noe av.

– Jeg vet ikke hva slags bil, men jeg er nærmere et bilkjøp nå hvert fall, flirer han.

Kupongen kjøpte han via appen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere vinnere

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en solid premie lørdag kveld. Over 40 000 store og små Joker-premier ble utbetalt denne lørdagen. Blant disse var det sju spillere som hadde 5 rette og innkasserte dermed 79 175 kroner kroner hver.

Joker
26. august 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Over 2 mill. i potten onsdag

Allerede onsdag er det duket for ny trekning i Joker – hånd i hånd med Vikinglotto. Joker-potten anslås å være på ca. 2,3 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler