jokervinnerhistorie

Joker-vinner: – Gud bedre

Med en førstepremie på over 3,3 millioner kroner, var det stor spenning før trekning for en 50 år gammel mann fra Bærum. Han ble nemlig trukket ut som Joker-kandidat med mulighet til å sikre seg hele premiepotten.

FORNØYD: Joker-kandidaten fra Bærum var allerede godt fornøyd med inngangspremien.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:16. mars 2024Endret:17. mars 2024

Med en solid premieoverføring fra onsdagens Joker-trekning var lørdagens førstepremiepott på nøyaktig 3 378 000 kroner. Den som fikk muligheten til å forsøke seg på den var en 50 år gammel mann fra Bærum i Akershus. Han ble nemlig trukket ut som lørdagens Joker-kandidat, og hadde dermed også sikret seg inngangspremien på 676 000 kroner.

Det skulle til slutt vise seg at bærumsmannen kun klatret ett trinn opp på premiestigen, og dermed endte med en premie på 845 000 kroner.

– Jeg har egentlig vunnet nok allerede

Da vi kontaktet Joker-kandidaten i forkant av tv-trekningen, rakk ikke Norsk Tippings budbringer å introdusere seg: Bærumsmannen kom oss i forkjøpet.

– Ja, nå er jeg spent her. Jeg ser hvem som ringer, ler den glade kandidaten. Han hadde nemlig lagret Norsk Tippings vinnernummer.

Da han etter hvert ble introdusert for den potensielle førstepremien ble det om mulig enda bedre stemning i den andre enden.

– Gud bedre! Dette er helt sjukt. Bare det å vinne over seks hundre tusen er gull. Jeg har egentlig vunnet nok allerede.

To bom

Mannen ønsket å overlate de logiske «opp-eller-ned-valgene» til Embla, men skulle følge spent med på tv-trekningen hjemmefra.

Dette er tallene Embla og Joker-kandidaten fikk å spille på (leses fra venstre mot høyre):

3 - 8 - 5 - 3 - 8

Som nevnt gikk det ikke helt veien for Joker-kandidaten denne lørdagen. Med to bom endte bærumsmannen ett trinn opp på premiestigen hvor 845 000 kroner ventet.

En annen type ferie

Selv om det ikke ble toppremie på Joker-kandidaten var han strålende fornøyd da vi ringte tilbake etter trekning.

– Det å vinne i seg selv er helt sjukt. Man skal jobbe litt for å tjene sånne penger, sier bæringen som er midt i et måltid bestående av «jegergryte».

– Jeg tenkte jeg måtte ha meg noe mat. Jeg glemte helt å spise.

På spørsmål om premieplaner, svarer Joker-vinneren:

– Kanskje det blir en annen type ferie i år. Syden kan bli litt kjedelig. Det hadde vært hyggelig å ta med sønnen på en reise og oppleve litt mer, avslutter den glade vinneren.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil.

Joker
16. mars 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Vant over 102 000 kr.

Det var ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en premie lørdag kveld. Nøyaktig 43 738 små og store premier ble delt ut til glade vinnere. Blant disse var det fem ekstra heldige vinner som hadde fem rette og sikret seg 102 905 kroner hver i andrepremie.

Norsk Tipping gratulerer alle onsdagens Joker-vinnere!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 3,5 mill. på onsdag

Allerede onsdag 20. mars er det ny Joker-trekning. Siden lørdagens Joker-kandidat ikke klatret helt til topps overføres det resterende premiebeløpet til onsdag, og vi kan glede oss til en førstepremiepott på ca. 3,5 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler