jokervinnerhistoriefremside

Joker-vinner sikret seg 746 000 kroner

En mann i 40-årene fra Sel i Innlandet endte opp med onsdagens gjeveste Joker-premie som Joker-kandidat.

ONSDAGENS HELDIGSTE: Mannen fra Sel sikret seg den gjeveste Joker-premien onsdag kveld.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:6. mars 2024

Onsdagens heldigste Joker-vinner ble en mann i 40-årene fra Sel i Innlandet. Han ble trukket ut som Joker-kandidat og var med det også sikret inngangspremien på 207 000 kroner. Klatret han helt til topps på premiestigen ville han sitte igjen med 1 036 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Nesten til topps

– Jøss ... Det var en god nyhet, svarer mannen da vi ringer ham i forkant av tv-trekningen.

– Dette var jo rimelig spennende.

Joker-kandidaten overlot ansvaret for de logiske «opp-ned-valgene» til Embla, men forsikret oss om at han skulle følge spent med på tv-trekningen hjemmefra. Han kunne også røpe at en eventuell millionpremie skal gå til en skikkelig ferietur for hele familien til varmere strøk.

Dette var tallene Embla fikk å spille på (leses fra høyre mot venstre):

3 - 8 - 2 - 1 - 3

Det startet litt trått for Embla og kandidaten med bom på første tallet. Heldigvis gikk resten av tallrekka som smurt og mannen fra Sel kunne glede seg over en premie på 746 000 kroner.

Holdt det hemmelig

– Tusen takk, du. Dette var virkelig artig, svarer en fornøyd Joker-kandidat da vi ringer tilbake etter trekning.

På spørsmål om han ble skuffet over at toppremien glapp, er han rask med å svare:

– Nei, kjære deg. Det gikk over all forventning. Jeg har noen barn som går rundt med store øyne her nå.

Selværingen hadde nemlig holdt Joker-kandidat-tittelen hemmelig frem til barna begynte å fatte mistanke mens de satt og så på tv-trekningen. Men selv med ivrige barn, kunne Joker-vinneren fortelle om en rolig onsdagskveld.

– Jeg tror det blir en nokså vanlig kveld med legging av unger og å gjøre seg klar til en ny arbeidsdag. Det er mulig det blir litt ny tankevirksomhet utover kvelden.

Tur til varmere strøk stod fortsatt øverst på lista for den ferske Joker-premien.

– Ja, det tror jeg er lurt. Premien skal nok få føtter å gå på. Også skal jeg fortsette å spille Joker. Jeg ser ingen grunn til å slutte nå. Jeg har et normalt og sunt forhold til spill, avslutter den heldige Joker-vinneren, som ønsker å være anonym.

Joker
6. mars 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Vant 259 000 kroner

Det var ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie onsdag kveld. Nøyaktig 21 386 små og store premier ble delt ut denne vårkvelden til glade vinnere. Blant disse var det én ekstra heldige vinner som hadde 5 rette og sikret seg 259 025 kroner i andrepremie.

Norsk Tipping gratulerer alle onsdagens Joker-vinnere!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 2,3 mill. på lørdag

Allerede lørdag 9. mars er det ny Joker-trekning. Siden onsdagens Joker-kandidat ikke klatret helt til topps, overføres det resterende premiebeløpet til lørdag, og vi kan glede oss til en førstepremiepott på ca. 2,3 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler