jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten: - Tårene triller

Det ble jubel og tårer da vi ringte en kvinne fra Røros og fortalte at hun var kveldens Joker-kandidat. 

TIL TOPPS: Jokeren dukket opp og sendte kvinnen fra Røros helt til topps på premiestigen, der det lå over 2,2 millioner kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:2. juni 2021Endret:3. januar 2023

Joker-kandidaten denne onsdagen ble en kvinne fra Røros. Hun hadde nettopp kommet hjem fra en sykkeltur i finværet da vi ringte. 

- Er det sant? For en dag, det er helt perfekt. Nå triller tårene her, jubler rørosingen som allerede var sikret en inngangssum på 454 000 kroner. 

Til topps

Joker-kandidaten ønsket ikke å ta opp/ned-valgene selv, men lot maskinen gjøre jobben. 

- Vi skal benke oss ned foran TV-en, dette har jeg drømt om lenge, sier vinneren som leverer Joker fast både onsdag og lørdag. 

Fra sofaen hjemme fulgte Røros-kvinnen spent med på sendingen, men det ble ingen langvarig prosess, for allerede på det andre tallet dukket jokeren opp. Dermed spratt kvinnen helt til topps hvor over 2,2 millioner kroner ventet.

-Jeg er helt utslått, det er helt fantastisk. Vi er helt i ekstase, du store verden, utbryter kvinnen når vi ringer etter at resultatet er klart.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. Ifølge vinneren er det nok å bruke penger på.

- Det er mye som er på lista, men øverst står nok oppussing hjemme, og reising når det åpner opp igjen. Det drypper nok litt på familien også, sier den ferske Joker-millionæren begeistret.

Norsk Tipping gratulerer!

Nye sjanser på lørdag

Går man helt til topps lørdag 5. juni kan man vinne ca. 2,1 millioner kroner hvis man blir trukket ut som den heldige Joker-kandidaten.

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000. Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 3 340 155

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 105

  • Antall millionærer i 2020: 73

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 463 000 kr

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler