jokervinnerhistorie

Vant over 1 mill. på årets første trekning

En kvinne i 40-årene fra Randaberg kunne slippe jubelen løs etter onsdagens Joker-trekning. Hun gikk nemlig til topps på premiestigen.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:4. januar 2023Endret:10. januar 2023

Årets første Joker-trekning vil trolig gå ned i historiebøkene til en kvinne i 40-årene fra Randaberg i Rogaland. Hun ble nemlig trukket ut som Joker-kandidat og var dermed sikret en inngangspremie på 218 000 kroner, men summen kunne bli høyere.

God start på året

Vi fikk ikke tak i kvinnen fra Randaberg før TV-sendingen, dermed tok Embla valgene for henne. Dette var tallrekken Embla fikk å spille på 4. januar (leses fra høyre mot venstre):

2 - 7 - 1 - 9 - 2 

Embla tok de logiske valgene og traff på samtlige tall. Dermed var 1 089 000 kroner på vei til kvinnen fra Randaberg.

Satt med regnskapet da Norsk Tipping ringte

Kvinnen fra Randaberg kjente ikke igjen nummeret som ringte før TV-sendingen, dessuten var hun opptatt med noe helt annet:

– Jeg satt med regnskapet da du ringte, også trodde jeg det var telefonsalg, forklarer kvinnen.

– Men er det virkelig sant? Herregud, jeg er helt ødelagt. Dette er den sykeste følelsen, utbryter hun og ler.

Kvinnen hadde nemlig søkt opp vinnernummeret, 625 60 000, og dermed fått en anelse om at det ventet gode nyheter, men hun turte ikke tro det før hun hadde fått det bekreftet.

– Jeg kan ikke tro det! Det føltes ut som en hel evighet. Jeg har ikke klart å gjøre noe fra dere ringte første gang... Men det er virkelig sant, jubler den ferske millionæren.

Den blide kvinnen hadde ikke en slagplan for alle kronene som straks var inne på konto, men noe var helt klart:

– Det blir hvert fall en ferietur med barna til sommeren. Kanskje London, Disneyland... Jeg skal hvert fall sørge for at ungene har en god buffer. Jeg må min side har hvert fall en boksøl i kjøleskapet, flirer hun.

Vi gratulerer!

Kupongen kjøpte hun via Norsk Tippings app.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Rundt 2,1 millioner lørdag

Allerede lørdag 7. januar gjemmer det seg ca. 2,1 millioner kroner i Joker-potten.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler