jokervinnerhistorie

Fersk Joker-millionær: - Visste ikke helt hva jeg skulle tro

En kvinne fra Våler i Solør ble trukket ut som lørdagens Joker-kandidat. Det bar helt til topps på premiestigen, og kvinnen vant 2 117 000 kroner.

Mann holder ballongerAdobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:5. februar 2022Endret:3. januar 2023

En kvinne fra Våler i Solør ble trukket ut som lørdagens Joker-kandidat. Hun var ikke med på telefon under TV-sendingen, og det ble dermed datamaskinen Ask som gjorde de logiske opp/ned-valgene.

Kvinnen var sikret 423 000 kroner i inngangspremie, og helt øverst på premiestigen lå 2 117 000 kroner.

Heldig på det fjerde tallet

Dette var Joker-kandidatens tall: 1 - 5 - 9 -  5 - 5

Ask begynte som vanlig bakerst. Der lå 5, og da valgte Ask å gå ned. Der lå 5. På det neste tallet som også var 5 gikk Ask ned igjen, men der lå 8. Neste tall var 9 og der var det bare én ting å gjøre, nemlig å gå ned. Der lå 8. På det fjerde tallet som var kveldens tredje 5'er gikk Ask ned på nytt, og da spratt jammen Jokeren frem. Dermed spratt kvinnen fra Solør helt til topps på premiestigen og vant 2 117 000 kroner.

Hadde lagret «Tippinga»

Vi snakket med henne rett etter TV-sendingen var over, og da var det mange følelser i sving hos kvinnen.

- Jeg er så glad. At det går an å være så heldig. Jeg klarer nesten ikke å beskrive det. Dette er bare skikkelig deilig, sier Våler-kvinnen, som leverte kupongen litt over klokken 16 lørdag. Noen timer senere var hun altså blitt Joker-millionær.

Hun hadde lagret Norsk Tippings vinnernummer 625 60000, og da vi slo på tråden lyste det «Tippinga».

Krokan-is foran TV'n

- Jeg har meldt meg på vekking fra dere før, så det sto «Tippinga» på telefonen min. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle tro da jeg så det var fra dere. Men jeg skjønte jo at det var et eller annet. Jeg hadde vært kjempefornøyd med å vinne inngangssummen på 423 000 kroner også jeg, sier kvinnen og sier det renner noen tårer.

- Ja, dette er helt ubeskrivelig, fastslår hun.

Hun ønsker å bruke litt tid på å finne ut hva hun skal bruke pengene til. 

- Det blir kanskje en liten feiring i kveld?

- Ikke har jeg vin og ikke har jeg champagne her, så den må vi ta litt senere. Jeg skal se på TV og prøve å lande litt. Også skal jeg spise krokan-is, som jeg handlet i stad, sier hun fornøyd. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny trekning onsdag

Joker har trekning to ganger hver uke. Det betyr at det allerede onsdag er duket for ny Joker-trekning. Det øverste trinnet på premiestigen for Joker-kandidaten vil ligge på ca. 1,2  millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler