jokervinnerhistorie

Joker-millionær: - Helt lamslått

Med en premiepott på over 3,5 mill. var det en ekstra god onsdag å bli trukket ut som Joker-kandidat på. En kvinne fra Austrheim ble den heldige.

JOKER-GLEDE: Det ble god stemning i Austrheim onsdag kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:5. mai 2021Endret:2. januar 2023

Joker-kandidaten onsdag 5. mai ble en kvinne fra Austrheim i Vestland. Som Joker-kandidat hadde hun allerede sikret seg en fin sum på 711 000 kroner som hun ville beholde uansett resultat av trekningen samme kveld. Klatret hun helt til topps på premiestigen ville hun kunne juble over hele 3 556 000 kroner.

- Hjelpe meg

Kvinnen var hjemme og nøt en rolig ettermiddag da den uventede Telefonen fra Hamar brøt stillheten. 

- Hjelpe meg. Det var litt av en sum, svarer den overraskede kvinnen da hun får den hyggelige Joker-beskjeden.

- Jeg vet ikke helt hvordan jeg føler meg nå. Jeg er helt lamslått, ler hun.

Austrheim-kvinnen, som ønsker å være anonym, fortalte at hun spiller Joker hver uke og at hun får med seg alle TV-trekningene. Hun kunne dermed spill-reglene godt og ønsket at Embla skulle ta de logiske opp/ned-valgene under trekningen. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Million-gevinst 

Den glade Joker-kandidaten fra Austrheim fikk disse tallene å spille på:

 4 - 2 - 5 - 3 - 9

På første tall, som i Joker-verden er det bakerste tallet, valgte Embla å gå ned. Det var et godt logisk valg for der gjemte tallet 2 seg. De neste valgene gikk som smurt og Joker-kandidaten klatret stadig høyere på premiestigen - helt opp til nest øverste og avgjørende trinn. Fikk hun siste tallet riktig ville hun stikke av med hele premiepotten på nøyaktig 3 556 000 kroner. 

På det siste og nervepirrende valget gikk Embla opp på tallet 4. Dessverre viste det skjulte tallet seg å være 0. Dermed rykket Joker-kandidaten ned et hakk på premiestigen og endte til slutt med en pen premie på nøyaktig 1 565 000 kroner. Selv om det ikke gikk helt til topps for vestlandskvinnen ble det likevel en god Joker-premie, med premieoverføring fra lørdagens Joker-trekning.

Da Norsk Tipping snakket med vinneren i forkant av trekningen, fortalte hun at hun ønsket å bruke premien på nye persienner. Det kan hun nå med god samvittighet unne seg.

Nye persienner

Etter endt TV-trekning var det en godt fornøyd Joker-kandidat som svarte da Norsk Tipping ringte tilbake:

- Jeg er litt forvirret her nå. Jeg er ikke helt nedpå ennå, men jeg er så fornøyd.

Joker-millionæren hadde fått besøk av den ene søsteren slik at de kunne se TV-trekningen sammen. I forkant av trekningen hadde de forsøkt å roe seg ned med TV-titting.

I tillegg til nye persienner fortalte Joker-vinneren at hun også ønsket å pusse opp både bad og soverom i sommer. I bakgrunnen spøkte søsteren med at hun ønsket å bli kontaktet med det samme budskapet på lørdag.

Vinnerkupongen ble kjøpt hos Extra Mastrevik.

Norsk Tipping gratulerer! 

Samme uke - ny trekning 

Hver uke byr på to muligheter til å spille Joker. I tillegg til trekningen på onsdag er det nye Joker-sjanser hver lørdag. Det betyr at allerede lørdag 8. mai er det duket for ny Joker-trekning med ca. 4,1 millioner i premiepotten - etter onsdagens premieoverføring. For å være med må man spille før lørdag kl. 18.00.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000. Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 3 340 155

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 105

  • Antall millionærer i 2020: 73

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 463 000 kr

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler