jokervinnerhistoriefremside

Gikk til topps i Joker: – Hadde så hjertebank

574 personer har blitt Joker-millionærer – onsdag ble en kvinne fra Ålesund Joker-kandidat og på nippet til å bli millionær.

TELEFONEN FRA HAMAR: Torsdag formiddag svarte kvinnen fra Ålesund på anropet fra Norsk Tipping.
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengForfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:5. juli 2023Endret:6. juli 2023

Blant onsdagens over 20 000 Joker-vinnere var det en kvinne fra Ålesund i Møre og Romsdal som trakk det lengste strået. Hun ble nemlig trukket ut som Joker-kandidat. Kvinnen var dermed sikret en inngangspremien på 199 000 kroner. Øverst på premiestigen lå 997 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Til topps

Vi fikk ikke kontakt med kvinnen fra Ålesund før tv-trekningen. Dermed tok Ask opp/ned-valgene for henne. Valgene skulle tas på følgende tall (leses fra høyre til venstre):

0 - 7 - 9 - 3 - 7

Det ble fulltreffer på samtlige tall, dermed spratt kvinnen på toppen av premiestigen og innkasserte nøyaktig 997 000 kroner.

Oppdaget tre ubesvarte anrop

Det er en veldig blid dame som svarte på Telefonen fra Hamar torsdag formiddag.

– Dette er helt utrolig. Jeg hadde så hjertebank da jeg oppdaget det, stråler hun.

Ålesundingen hadde ikke med seg telefonen da Norsk Tipping ringte onsdag kveld, men oppdaget tre ubesvarte anrop fra Norsk Tippings vinnernummer, 625 60 000.

– Det er virkelig helt fantastisk, sier hun og legger til at hun har spilt Joker i mange år og leverer fast hver onsdag og lørdag.

Hva premien skulle gå til hadde hun også noen tanker om:

– Det blir nok å ordne litt på huset. Litt oppussing og litt kos, avslutter hun fornøyd.

Kupongen ble kjøpt hos Narvesen Kremmergården.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Over 20 000 små og store premier

Selv om det kun er Joker-kandidaten som får sjansen til å vinne millionpremier, er det alltid flere vinnere i Joker. Denne onsdagen var det ingen spillere som kunne notere fem rette, men 132 spillere fikk fire rette og 2 705 kroner i premie.

1,9 mill. i potten lørdag

Neste Joker-trekning er lørdag 8. juli – da i følge med Lotto-trekningen. Joker-potten vil da ligge på ca. 1,9 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler