Vant 2,8 millioner i Joker: – Dette blir en flott kveld

Vant 2,8 millioner i Joker: – Dette blir en flott kveld

TIL TOPPS: Selv om selve Jokeren ikke dukket opp, ble det full pott på Joker-kandidaten.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock / Norsk Tipping

Vant 2,8 millioner i Joker: – Dette blir en flott kveld

I løpet av 2021 rakk nøyaktig 71 spillere å bli Joker-millionærer. Lørdag 8. januar fikk vi årets andre Joker-millionær. Slik reagerte han.

Hver onsdag og lørdag er det Joker-trekning. Lørdag 8. januar var naturlig nok intet unntak, og en mann fra Troms og Finnmark hadde virkelig hellet med seg da han ble trukket ut som lørdagens Joker-kandidat.

Fulltreffer

Norsk Tipping fikk ikke tak i mannen fra Troms og Finnmark før Joker-trekningen, derfor tok Embla de logiske opp/ned-valgene - og det kunne ikke gått bedre. Mannen klatret steg for steg opp premiestigen og havnet på toppen der det lå nøyaktig 2 811 000 kroner. Etter TV-trekningen kom vi i kontakt med den ferske millionæren:

– Du store verden! er mannens første reaksjon på millionbudskapet.

Joker-kandidaten forholdt seg rolig, men avslørte etter hvert at dette ikke var hverdagskost.

– Jeg kjenner at det bruser litt i kroppen. Det er jo en telefon man liksom venter på. Dette blir en flott kveld, avslutter han.

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Joker onsdag

Joker har trekning to ganger hver uke. Neste trekning er dermed onsdag 12. januar. Da er det atter en ny spiller som garantert blir Joker-kandidat. På toppen av premiestigen vil det ligge ca. 1,1 millioner kroner.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 3 340 155
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 105
  • Antall millionærer i 2020: 73
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 463 000 kr