Henning (43) gikk til topps i Joker - vant 1,6 mill.

Henning (43) gikk til topps i Joker - vant 1,6 mill.

VINNERSMIL: Henning gikk til topps i Joker og har god grunn til å smile.

Foto: Privat

Henning (43) gikk til topps i Joker - vant 1,6 mill.

En heldig bergenser ble trukket ut som onsdagens Jokerkandidat. Henning Bognø (43) tok tallene i egne hender, gjorde rent bord og vant toppremien på over 1,6 mill. kroner.

Det var en meget overrasket mann fra Olsvik i Bergen som ble trukket ut som Jokerkandidaten onsdag 8. juni. Henning Bognø var hjemme med samboeren, og hadde nettopp levert spillet sitt da telefonen fra Hamar ringte.

- Tuller du? Jeg hadde nettopp levert en Vikinglotto-kupong, og tenkte at jeg måtte jo levere Joker i samme slengen. Og det var jo lurt, sier den glade bergenseren da vi ringer for å gratulere med tittelen Jokerkandidat. Spillet leverte han via mobil, kun sju minutter før spillstopp. 

Inngangssummen som Bognø allerede hadde vunnet var 333 000 kroner. Om han skulle gå helt til topps på premiestigen ville gevinsten bli 1 665 000 kroner. Opp-ned valgene ville kandidaten ta seg av selv.

Tallene han skulle spille på var følgende:

0 - 7 - 0 - 4 - 2

Fra nervøsitet til boligplanlegging

Etter fem tall hadde Bognø dirigert alle valgene i riktig retning. Premien gikk dermed hele veien til topps, og jubelen kunne starte.

- Dette kunne jo ikke ha gått bedre! Jeg har gått nervøst frem og tilbake her, men nå kan både jeg og samboeren puste lettet ut, forteller den heldige Joker-kandidaten da vi ringer tilbake for å gratulere med den flotte premien etter at tv-trekningen var over.

- Nå må jeg innrømme at det kommer noen tårer her. Vi har begynt å se på ny bolig, og nå skal vi fortsette jakten, sier Bognø rørt og glad.

Vi gratulerer som Joker-millionær!

Her finner du trekningsresultatene for JokerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Joker-sjanser lørdag

Kommende lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Da er potten på ca. 2 millioner kroner.

 •             

  Vinnersjanse Joker

  Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: 3 321 424
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021: 104
  • Antall millionærer i 2021: 71
  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 4 766 000