jokervinnerhistorie

Joker: Gledestårene kom da 2 millioner ble bekreftet

En kvinne fra Trøndelag kan klistre på seg million-gliset etter lørdagens Joker-trekning. Hun sikret seg nemlig premien som lå øverst på premiestigen.

FULL POTT: En kvinne fra Steinkjer gikk til topps på Joker-stigen.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Norsk Tipping
Publisert:8. juli 2022Endret:3. januar 2023

En kvinne i 60-åra fra Steinkjer i Trøndelag trakk lørdag kveld det lengste strået i Joker. Hun ble nemlig trukket ut som Joker-kandidaten og sikret seg over 2 millioner kroner i premie.

– Veldig artig

Norsk Tipping ringte kvinnen fra Steinkjer før TV-sendingen, men oppnådde ikke kontakt. Dermed ble det Ask som tok de logiske opp/ned-valgene for henne. Tallene som ble spilt på var følgende:

6 - 0 - 4 - 4 - 8

 Og med den tallrekka og fulltreffer på samtlige tall, ble kvinnen nøyaktig 2 085 000 kroner rikere.

Etter TV-trekningen fikk vi kontakt med en spent og glad kvinne.

– Jeg så at dere hadde ringt, så jeg har vært spent siden. Jeg ante meg at det hadde noe med Joker-trekningen å gjøre, forklarer kvinnen. Og da hun hørte på TV-sendingen at det var en kvinne fra Steinkjer som var lørdagens Joker-kandidat, ble hun sikrere i sin sak.

– Det er godt at dere ringer å bekrefter det, sier kvinnen etterfulgt av gledestårer.

– Det var veldig artig og overraskende. Man håper på å vinne, men man tror ikke det skal skje, sier hun.

Kvinnen har ingen konkrete planer for premien, men skulle nyte kvelden i godt lag og spise en bedre middag.

Vi gratulerer!

Kupongen kjøpte hun på Coop Marked Kvam.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ca. 1 million onsdag

Kvinnen fra Steinkjer ble Joker-millionær nummer 1 450. Hun er ikke den første, men langt fra den siste. Allerede onsdag 13. juli er det nye muligheter for å bli Joker-millionær. Da er det ca. 1 million kroner i Joker-potten.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler