jokervinnerhistoriefremside

Gikk til topps i Joker: – Se der, ja

En mann fra Trøndelag kunne klistre på seg vinnergliset – han ble nemlig trukket ut som Joker-kandidat og gikk til topps på premiestigen.

JOKER: Trønder til topps.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengForfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:10. mai 2023

Blant onsdagens over 35 000 Joker-vinnere var det en mann i 70-årene fra Åsenfjord i Levanger kommune i Trøndelag som trakk det lengste strået. Han ble nemlig trukket ut som Joker-kandidat.

Trønderen var sikret inngangspremien på 197 000 kroner, men øverst på premiestigen lå 984 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Helt til topps

Norsk Tipping fikk ikke tak i Joker-kandidaten fra Trøndelag før TV-trekningen. Derfor tok Embla de logiske opp/ned-valgene for ham. Joker-kandidatens tallrekke så slik ut (leses fra høyre til venstre):

9 - 0 - 2 - 7 - 0

Det ble fulltreffer på samtlige tall og han endte med toppremien på 984 000 kroner.

Vant toppremien mens han spiste krabbe

Etter tv-trekningen fikk vi kontakt med Joker-kandidaten fra Åsenfjord. Han hadde sett vinnernummeret til Norsk Tipping lyse opp på telefonen sin tidligere på kvelden, men tenkte at det bare var tull.

– Se der, ja, småler han når Norsk Tipping ringer igjen og kan gratulere han med kveldens toppremie.

– Jeg tenker at jeg kanskje skal vaske hendene mine nå først, fordi vi akkurat har spist krabbe. Så skal jeg finne noe godt å drikke for å feire litt, humrer han.

Mannen hadde ingen konkrete premieplaner, dessuten skulle han ta seg god tid til å tenke på hva pengene skal gå til.

– Det blir som det blir. Jeg tenker at jeg skal bruke litt tid før jeg begynner å bruke pengene. Mulig jeg kanskje skal legge noen kroner i investering, men vi får se, avslutter han fornøyd.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Sju spillere vant over 35 000 kroner

Selv om det kun er Joker-kandidaten som får sjansen på millionpremier, er alltid flere vinnere i Joker. Sju heldige spillere kunne notere fem rette og en utbetaling på 35 145 kroner. 139 spillere fikk fire rette og 1 945 kroner i premie.

Nye Joker-sjanser til helga

Allerede førstkommende lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Potten vil da ligge på ca. 2 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler