jokervinnerhistorie

Svevde høyt: Marius (41) fra Fornebu landet på 2,5 mill.

Lørdagens Joker-kandidat var Marius Dalstø (41) fra Fornebu i Bærum. Han var i skyene etter å ha hanket  inn 2 516 000 kroner.

FORNØYD: Marius Dalstø fra Fornebu vant 2,5 millioner kroner i Joker.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:12. november 2022Endret:4. januar 2023

Dalstø var sikret 516 000 kroner i inngangspremie. Helt på toppen av premiestigen lå 2 516 000 kroner.

Jokeren fikset biffen

Dalstø spilte på følgende tall: 

8 - 3 - 9 - 9 - 3

Bæringen bommet på det første tallet. På de tre neste traff han. Spenningen var dermed stor før det siste tallet som var 8. Der valgte Dalstø selvsagt å gå ned - og der dukket jokeren opp. Dermed spratt Fornebu-mannen til topps på premiestigen og vant 2 516 000 kroner.

– Det er helt fantastisk! sier Marius etter å ha blitt Joker-millionær.

Marius Dalstø og familien var på middag hos foreldrene hans på Stabekk da han fikk telefon fra Norsk Tipping om at han var trukket ut som Joker-kandidaten. Familien fulgte med fra sofaen da Marius var med på TV.

Feirer med biff

Både kona hans og foreldrene jublet sammen med ham da jokeren dukket opp på det siste tallet.

– Jeg er veldig glad. Jeg er litt speechless nå. Det hører du sikkert. Man blir litt satt ut, men på en positiv måte. Det er veldig moro, og jeg ble kjempeoverrasket da jeg fikk den telefonen fra dere, sier Marius.

Familien skulle feire med noe godt i glasset og biff.

– Jeg tror nok pengene skal gå til å finne en større bolig. Vi får se litt på det, sier Marius, som kjøpte vinnerkupongen på mobilen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ca. 1 mill. onsdag

Du trenger ikke vente helt til neste lørdag for nye vinnersjanser i Joker. Allerede onsdag 16. november er det klart for ny trekning – hånd i hånd med Vikinglotto. Joker-potten vil da være på ca. 1 million kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler