jokervinnerhistorie

Hjelpepleier ble Joker-vinner på jobb

Da onsdagens Joker-kandidat fikk telefonen mange drømmer om, stod telefonen på lydløs og var dermed intetanende om hva som hadde skjedd. Kvelden endte med en litt annen vakt som hjelpepleier.

JOKER: Slik så telefonen til en kvinne fra Fauske ut før onsdagens Joker-trekning, men hun svarte ikke før etter trekningen var over.Lars Petter Pettersen
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:13. oktober 2021Endret:3. januar 2023

Onsdag 13. oktober fikk en kvinne fra Fauske i Nordland telefonen mange drømmer om, nemlig Telefonen fra Hamar. Men det var ingen svar å få. Dermed fikk vi ikke overrakt de gode nyhetene. Etter Joker-trekningen fikk vi derimot tak i ei blid dame som kunne fortelle at hun var på jobb da vi ringte og hun var svært spent på hvorfor hun hadde ubesvarte anrop fra oss.

Ubesvarte anrop fra Norsk Tipping

Men hva var nyheten som ventet kvinnen fra Fauske? Jo, hun ble trukket ut som Joker-kandidaten. Med tittelen følger det alltid en inngangspremie, som denne onsdagen var på 214 000 kroner. Spenningen kjente hun på idet hun så at det var Norsk Tipping som hadde ringt, men turte ikke tro noe annet enn at det var en feil.

- Jeg så dere hadde ringt for jeg har jo lagret nummeret deres. Jeg er på jobb som hjelpepleier. Da har jeg telefonen på lydløs og ble veldig spent på hva det gjaldt, sier kvinnen fra Fauske som fortsatt er på jobb når vi snakker med henne etter trekningen.

Siden Norsk Tipping ikke oppnådde kontakt med kvinnen før TV-trekningen, var det Ask som måtte ta de logiske valgene for henne.

Dette var kandidatens tall 13. oktober:

4 - 3 - 0 - 6 - 6Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Hjelpepleier med flaks

Ask startet som alltid bakerst, denne gangen på tallet 6. Derfra så det lyst ut med hele fire treff, som resulterte i fire hopp opp på premiestigen. Dessverre ble det bom på siste tall. Dermed ble kvinnen stående på det fjerde trinnet, hvor det lå nøyaktig 472 000 kroner. Kvinnen fra Fauske kan altså glede seg over en premie på nesten en halv million kroner.

- Å, herregud så artig! Jeg er helt sjokkert. For en flaks jeg har! Sier den nybakte Joker-vinneren som ønsker å være anonym. 

Det nærmet seg slutten av jobbskiftet og den heldige forteller at hun skal komme seg hjem og feire med noe godt i glasset.

Kvinnen kjøpte Joker via Norsk Tipping sin app.

Vi gratulerer!

Nye muligheter lørdag

Joker-trekningen går av stabelen to ganger i uken - onsdag og lørdag. Det betyr at det er nye Joker-sjanser allerede lørdag. Siden kvinnen fra Fauske ikke tok med seg rubbel og bit, vil det overføres 600 000 til lørdagens trekning. Da kan den heldig uttrukne Joker-kandidaten spille om cirka 2,6 millioner kroner.

Lykke til!  

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler