jokervinnerhistorie

Jokeren dukket opp på første forsøk

Joker-trekningen hadde så vidt kommet i gang, da den velkjente hatten spratt frem. Ei heldig dame fra Vestvågøy kunne dermed glede seg over en flott sum på over en million kroner i Joker-premie.

JOKER I NORD: Ei heldig dame i Vestvågøy fant jokeren på første forsøk og vant over en million kroner i Joker onsdag 16. februar.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:16. februar 2022Endret:3. januar 2023

Det var ei heldig dame fra Vestvågøy som ble trukket ut som Joker-kandidaten onsdag 16. februar. Hun hadde allerede før spillet var i gang, sikret seg en fin inngangssum på 215 000 kroner. På toppen av premiestigen lå det en enda finere sum på 1 074 000 og ventet.

Vi fikk ikke tak i Joker-kandidaten på telefonen før spillet skulle dra i gang. Dermed ble det maskina som skulle ta opp-ned valgene for henne.

Tallene Vestvågøy-kvinnen skulle spille på var følgende:

7 - 5 - 1 - 7 - 3

Kort prosess

Naturlig nok tok maskina valget opp på det første tallet som var en treer. Like etter at valget ble tatt dukket Joker-hatten frem, og premien hoppet rett opp på øverste nivå. Den heldige Joker-kandidaten kan derfor vente seg et betydelig innskudd på konto om få dager, på godt over en million kroner.

- Å herre min hatt! Det er jo helt utrolig, utbryter vinneren da vi endelig får kontakt. Hun hadde ikke fått med seg tv-trekningen, og ble derfor veldig overrasket over den flotte nyheten.

- Ja, du verden! Nå får jeg vel ikke sove i natt, ler dama fra nord. Hva hun skulle bruke premien sin på var allerede klar:

- Jeg har både barn og barnebarn så en del av premien vil nok dryppe på mine nærmeste. 

Vinneren hadde levert kupongen på Extra Leknes i januar, og hun ønsker å holde seg anonym.

Vi gratulerer med den flotte Joker-premien!

Les mer: Abonnér på Vikinglotto, Lotto, Joker og EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny trekning onsdag

Joker har trekning to ganger hver uke. Det betyr at det også vil bli Joker-trekning lørdag 19. februar. Det øverste trinnet på premiestigen for Joker-kandidaten vil da ligge på ca. 2,1 millioner kroner.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: 3 321 424

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021: 104

  • Antall millionærer i 2021: 71

  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 4 766 000

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her    

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler