jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten fylte feriekassa med solid premie

Onsdagens Joker-kandidat gikk ikke helt til topps på premiestigen, men hun innkasserte likevel 447 000 kroner.

JOKER: Sommeren er på hell, men Joker-kandidaten kan likevel fylle feriekassa på ny allerede i august.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:17. august 2022Endret:3. januar 2023

En kvinne i 30-årene fra Rælingen i Viken ble trukket ut som onsdagens Joker-kandidat. Norsk Tipping oppnådde ikke kontakt med kvinnen før trekningen, men etter TV-sendingen fikk vi svar fra en svært fornøyd Joker-vinner.

I og med at vi ikke fikk kontakt med kvinnen fra Rælingen før trekningen, var det Ask som tok de logiske opp/ned-valgene. Tallene kvinnen fikk utdelt var:

8 - 6 - 1 - 3 - 7

Det ble to bom, men premien ble likevel solid - nemlig 447 000 kroner.

Lillelørdag og sjampanjefeiring

Den unge kvinnen fra Rælingen registrerte at telefonen ringte, men trodde først at det var telefonsalg. Dessuten var hun opptatt med å lage matpakker og hverdagen generelt da anropene ga sine signal før trekningen.

– Jeg søkte opp nummeret etter hvert og forsto da at det kanskje var noe på gang. Det var noen pinende timer frem til TV-sendingen, men da programlederen sa at det var en kvinne i 30-årene fra Rælingen som var kveldens Joker-kandidat, var det ikke så mye tvil lenger, forklarer kvinnen mens mannen ler i bakgrunnen.

Selv om Joker-kandidaten ikke gikk helt til topps, var hun svært fornøyd med utfallet - og premien skulle absolutt få bein å gå på.

– Vi kommer nok til å bruke premien på både hus og reising til høsten, men nå skal vi feire med et glass sjampanje. Vi skal på jobb i morgen, men en liten feiring kan vi unne oss, flirer kvinnen.

Vi gratulerer!

Kupongen kjøpte hun via Norsk Tippings app.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ca. 2,5 millioner kroner lørdag

Siden onsdagens Joker-kandidat ikke gikk til topps, overføres over en halv million til lørdagens Joker-trekning. Allerede lørdag 20. august er det nemlig nye muligheter for å bli Joker-millionær. Da er det ca. 2,5 millioner kroner i Joker-potten.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler