jokervinnerhistorie

Full Jokerklaff i Harstad

Lørdagens Joker-trekning bød på jubel og latter. En heldig Jokerkandidat fra Harstad kan smykke seg med tittelen Joker-millionær etter at han fanget hele 1. premien på nesten 3,7 millioner kroner.

TOK HELE POTTEN: En heldig Harstadværing vant nesten 3,7 millioner kroner etter at han ble trukket ut som Joker-kandidaten onsdag 19. juni.Atle Onsrud Jensen
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:19. juni 2021Endret:3. januar 2023

Lørdag 19. juni var intet unntak for Joker-trekning. En mann fra Harstad ble trukket ut som den heldige Joker-kandidaten, og hadde allerede innkassert en fin sum på 738 000 kroner før spillet startet. Om han skulle gå helt til topps kunne han forvente seg en enorm premie på 3 692 000 kroner.

Spillefrist for Joker er hver onsdag og lørdag kl. 18.00

- Haha! Er dette en spøk, sier kandidaten lattermildt da vi ringer i forkant av trekningen. Han hadde levert kupongen sin via nett kun minutter før spillstopp.

Harstadværingen ønsket ikke å ta sine egne opp-ned valg. Han ville overlate det til maskina mens han skulle sitte i ro og mak og følge med på TV-trekningen fra sofaen.

Tallene Jokerkandidaten skulle spille på var følgende:

0 - 6 - 9 - 3 - 0

Snart Supertrekning- saken fortsetter under videoen

Fem strake

Kandidaten hadde alt hell med seg, og maskina gjorde rent bord med fem rette valg. Dermed spratt kandidaten helt opp på øverste trinn, og den heldige mannen fra Harstad kan nå kalle seg nybakt Joker-millionær med en flott premie på nesten 3,7 millioner kroner.

- Helt fantastisk. Tusen takk, utbryter den glade vinneren da vi tar kontakt igjen etter TV-trekningen. Han hadde overvært det hele alene i stua, men han hadde fortalt om kveldens spennende trekning til en venn som hadde blitt like glad som han selv. 

- Ja, det var nesten like spennende for vennen min som for meg. Jeg har også et barn som skal få høre om dette. Og det kan nok hende at litt av premien også vil dryppe på ham, forteller den lykkelige vinneren, som for øvrig ønsker å holde seg anonym.

Vi gratulerer med en flott Joker-premie!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler