jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten vant 3,7 mill.: – Ble veldig svett

Lørdagens Joker-kandidat var en kvinne fra Kristiansund. Hun spratt helt til topps på premiestigen og vant 3,7 millioner kroner.

TIL TOPPS: Lørdagens Joker-kandidat føyk rett til topps på premiestigen.Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:10. desember 2022Endret:10. januar 2023

Inngangspremien på 750 000 var allerede sikret før trekning, men det stoppet ikke der for Joker-kandidaten fra Kristiansund. Hun ønsket ikke å være med på TV under trekningen og overlot de logiske opp/ned-valgene til datamaskinen Embla.

Tallene hun spilte på var disse:

7 - 8 - 9 - 7 - 7

– Drev med håndarbeid

Embla klarte brasene uten å bomme på ett eneste valg. Dermed er 3 748 000 kroner på vei til kvinnens konto.

– Jeg hadde blitt glad uansett hvor på premiestigen jeg hadde havnet. Det hadde vært mye penger uansett. Da jeg så jeg vant toppgevinsten, ble jeg veldig svett her jeg satt, sier kvinnen.

Hun innrømmer at det var i overkant spennende å vente på trekningen.

– Jeg holdt på med litt håndarbeid her for å få tiden til å gå. Jeg måtte finne på noe. Jeg kjenner jeg er skjelven i kroppen, men jeg er veldig glad, sier kvinnen.

Hun sier det er litt tidlig å si hva hun skal bruke pengene til. Inntil videre blir de på sparekontoen.

Hun leverte kupongen på Extra Kristiansund.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Du kan abonnere kun på Joker

Nå er det mulig å abonnere på Joker uten å spille Lotto eller Vikinglotto. Abonnerer du på spill fra Norsk Tipping fra før, er det nå bare å legge til Joker i ditt abonnement, så leveres spillet automatisk for deg hver onsdag og lørdag. Her kan du lese mer om Joker-abonnement.

Ny premiestige hver onsdag og lørdag

Joker har trekning onsdag og lørdag hver uke i forbindelse med henholdsvis Vikinglotto og Lotto. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt. For de øvrige premiene gjelder det å ha flest mulig riktige av fem trukne tall. Man er ikke avhengig av å ha noen rette tall for å bli Joker-kandidat, og det er garantert én vinner av denne premien hver trekning.

Onsdag 14. desember vil det ligge ca. 900 000 kroner i Joker-potten.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler