jokervinnerhistorie

Joker: Vant 1,2 millioner på ferie

Onsdagens Joker-kandidat befant seg på ferie i varmere strøk da Norsk Tipping plutselig slo på tråden. Nå kan hun glede seg over både sol og en premie på 1,2 millioner kroner.

MILLIONÆR: Onsdagens Joker-kandidat sikret seg over 1,2 millioner kroner i sydligere strøk.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:24. august 2022Endret:3. januar 2023

En kvinne fra Nittedal i Viken ble trukket ut som onsdagens Joker-kandidat. Hun befant seg ikke i Nittedal - hun var nemlig på ferie med mannen og datteren da hun fikk den gode nyheten.

Kvinnen fra Nittedal var allerede sikret en inngangspremie på 570 000 kroner, men hun kunne vinne over 2,8 millioner dersom hun gikk til topps på premiestigen. Den ferierende kvinnen ønsket at Embla skulle ta de logiske opp/ned-valgene for henne. Tallene hun fikk utdelt var:

4 - 3 - 1 - 3 - 7 

Det ble en bom, men premien ble likevel over millionen - nemlig 1 253 000 kroner.

En uforglemmelig ferie?

Selv om kvinnen ikke gikk til topps, var hun svært fornøyd med 1,2 millioner i premie.

– Det får være greit, flirer hun. Og som de fleste andre Joker-vinnere, skulle kvinnen sørge for at premien skulle få ben å gå på:

– Vi skal nok bruke store deler av premien på bolig, men i kveld skal vi sprette en cava.

Vi gratulerer!

Kupongen kjøpte hun via Norsk Tippings app.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ca. 3,5 millioner kroner lørdag

Siden onsdagens Joker-kandidat ikke gikk til topps, overføres rundt 1,5 millioner kroner til lørdagens Joker-trekning. Allerede lørdag 27. august er det nemlig nye muligheter for å bli Joker-millionær. Da er det ca. 3,5 millioner kroner i Joker-potten.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler