jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten hanket inn 2,3 mill.

Lørdag 25. desember kan det tenkes at julefreden har sunket i mange hjem, men på Vestlandet var det en mann som fikk litt høyere puls enn først ventet 1. juledag.

JOKER-MILLIONÆR: En mann fra Bergen vant 2,3 millioner kroner 1. juledag.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:24. desember 2021Endret:3. januar 2023

En mann i 60-årene fra Bergen ble lørdagens heldigste Joker-spiller. Han ble nemlig trukket ut som Joker-kandidat og vant 2,3 millioner kroner.

Ble millionær 1. juledag

Norsk Tipping forsøkte å komme i kontakt med bergenseren før TV-trekningen, men uten hell. Dermed fikk Embla det ærefulle oppdraget og tok de logiske opp/ned-valgene for ham.

Dette var Joker-kandidatens tall: 8 - 7 - 9 - 0 - 8

Det ble en bom, likevel klatret mannen godt opp på premiestigen og endte opp som Joker-millionær og vant nøyaktig 2 343 000 kroner. Etter trekningen fikk Norsk Tipping gitt det glade budskapet til mannen:

– Oi! Det var litt av en presang, utbryter mannen lattermildt.

Han ventet overhodet ikke en slik beskjed, men den ferske millionæren var raskt ute med å fortelle hvem han ønsket å dele premien med.

– Det er jo helt fantastisk! Jeg har jo en haug med barn og barnebarn det vil dryppe litt på, sier bergenseren.

Vi gratulerer!

Kupongen ble kjøpt via Norsk Tippings hjemmesider.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny trekning i romjula

Joker har trekning to ganger hver uke. Det betyr at det allerede onsdag 29. desember er det duket for ny Joker-trekning. Det øverste trinnet på premiestigen for Joker-kandidaten vil ligge på ca. 2 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler