jokervinnerhistorie

Jokeren dukket opp på det fjerde tallet - mann vant 2,2 mill. kroner

En mann fra Kristiansund gikk til topps på premiestigen i Joker og vant 2,2 millioner kroner onsdag kveld.

TIL TOPPS: En mann fra Kristiansund vant 2,2 millioner kroner i Joker onsdag etter at jokeren dukket opp på det fjerde tallet.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:25. januar 2023

Mannen ønsket ikke å være med på telefon under trekningen og overlot jobben til datamaskinen Embla. Kristiansund-mannen var sikret 455 000 kroner i inngangspremie. Helt øverst på premiestigen lå 2 275 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

– Temmelig overrasket

Dette var tallene mannen spilte på:

5 - 4 - 3 - 3 - 7

Embla begynte som vanlig på det bakerste tallet. Embla gikk ned på 7, og der lå 7. På 3 gikk Embla opp, og der lå 4. Det neste tallet var også 3. Embla gikk nok en gang opp, og der lå 0.

På det fjerde tallet som var 4 gikk Embla også opp. Der dukket jokeren opp. Dermed spratt mannen fra Kristiansund til topps på premiestigen og vant 2 275 000 kroner.

– Tusen hjertelig takk. Jeg må jo si jeg er temmelig overrasket. Det er jo noe jeg har drømt om i mange år, og plutselig så ringte dere. Jeg kjente ikke igjen nummeret. Først trodde jeg det var en selger eller noe, så jeg ble jo litt paff da jeg hørte det var fra Norsk Tipping, sier den nybakte Joker-millionæren.

Han synes det var nervepirrende å følge Joker-trekningen fra godstolen i stua.

– Det var litt vanskelige tall, men det gikk bra. Jeg skal gi noe av pengene til barna mine. I tillegg skal jeg nedbetale litt gjeld. Dette synes jeg var veldig moro. Jeg er veldig glad, forteller mannen.

Han kjøpte kupongen på Bunnpris Innlandet i Kristiansund.

Her er onsdagens Joker-resultater

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nye Joker-sjanser lørdag

Allerede lørdag 28. januar er det nye muligheter for å bli Joker-millionær. Da ligger det ca. 2,1 millioner kroner i Joker-potten.

Lykke til!           

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler