jokervinnerhistoriefremside

Adrian (19) vant 969 000 kroner i Joker

Adrian Toset befant seg på jobb lørdag kveld. Midt i overtidsarbeidet ble han oppringt fra Hamar med gode nyheter.

JOKER-KANDIDAT: Adrian Toset ble lørdagens Joker-kandidat og vinner av 969 000 kroner.Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:25. mars 2023Endret:27. mars 2023

Tømrerlærlingen Adrian Toset (19) fra Otta i Innlandet var på jobb for å arbeide inn timene slik at han kunne ta påskeferie da Norsk Tipping slo på tråden lørdag. Toset var nemlig trukket ut som lørdagens Joker-kandidat. Han hadde ved en tilfeldighet levert Joker to dager tidligere, men var ikke helt sikker på reglene til spillet. Toset bestemte seg derfor å legge skjebnen i Embla sine hender – som jo tok de logiske valgene for han.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Nesten millionpremie

Toset var sikret 441 000 kroner i inngangspremie, men på toppen av premiestigen lå det 2,2 millioner kroner. Tallrekka til Toset så slik ut:

6 - 5 - 4 - 9 - 8

Det ble bom på tallet fire, men Toset sikret seg likevel en solid premie – nemlig 969 000 kroner.

– Det har vært mange følelser i sving

– Det føles helt sykt, sier Toset etter TV-sendingen. Han beskrev vinnerøyeblikket som sjokkerende.

– Jeg er ekstremt glad nå. Sjansen for dette er jo minimale ... det er helt sykt.

Toset har alltid tenkt at det kun er eldre som vinner i spill som Lotto og Joker, men som bevist – alle har lik sjanse for å vinne. Dette fikk han påpekt overfor familien sin også.

– Jeg ringte bestefar. Han har spilt i mange år og aldri vunnet, også plutselig vinner jeg. Han ble veldig glad på mine vegne. Hele familien min ble veldig glade, forteller han.

– Hvordan tror du påskeferien blir?

– Jeg skal jobbe hver dag frem til neste fredag. Da skal jeg ta meg en ordentlig feiring.

– Jeg skal riktignok bruke penge fornuftig. Kanskje sette inn noe på BSU, kanskje en ny bil ... investere litt. Jeg skal hvert fall spare en god del, sier Toset.

Vi gratulerer!

Kupongen kjøpte han via Norsk Tippings app.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Joker
25. mars 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Seks spillere vant over 91 000 kroner

Selv om det kun er Joker-kandidaten som får sjansen på millionpremie, er alltid flere vinnere i Joker. Seks heldige spillere kunne notere fem rette og en utbetaling på 91 785 kroner. Over 250 spillere fikk fire rette og 2 265 kroner i premie.

Nye Joker-sjanser onsdag

Allerede kommende onsdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Siden kveldens vinner ikke nådde helt opp, vil vi få en overføring på 1 234 000 kroner til onsdagens Joker-trekning. Potten vil da ligge på ca. 2,2 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler