jokervinnerhistorie

Joker-millionæren funnet: - Nå skal jeg lagre vinnernummeret

Joker-vinner Karl Christian Kinastovski var såpass lei oppringninger fra ukjente numre at han lot telefonen seile sin egen sjø onsdag kveld. Først fredag svarte han på Telefonen fra Hamar. 

JOKER-MILLIONÆR: Han kjente ikke igjen Norsk Tippings vinnernummer, men plutselig sto det 1,8 millioner på kontoen.Illustrasjonsfoto: Lars Petter Pettersen
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset Norseng
Norsk Tipping
Publisert:25. september 2019Endret:2. januar 2023

Karl Christian Kinastovski fra Harstad i Troms ble trukket ut som Joker-kandidat onsdag kveld. Der vant han 1,8 millioner, men det var altså ikke mulig å få fatt i ham på telefon etter trekningen.

Spill Joker her du også

Plaget av utenlandske numre

Kinastovski hadde vært plaget med uønskede oppringinger fra utenlandske telefonnumre hele dagen, og da den syvende ringte orket han ikke mer, og sluttet å ta telefonen. Samtidig gikk han avsted og vant over 1,8 millioner i Joker - uten å vite det selv. 

-  Når det åttende ukjente nummeret ringte så tenkte jeg at "nå er det sannelig nok", sier Kinastovski og humrer. Men når 625 60 0000 ringer, da bør du ta telefonen, for da har du blitt millionær hos Norsk Tipping.

Omsider fikk vi tak i den heldige harstadværingen, som i mellomtiden hadde registrert at det hadde skjedd hyggelige ting på bankkontoen hans, og nå var mer villig til å ta telefonen. 

- Jeg skal lagre vinnernummeret til Norsk Tipping nå, sier han og humrer. 

Spill Joker her du også

Feiring med venner

- Premien er på konto, og det ble nok penger, det er helt sikkert. Det var veldig bra, og jeg ble veldig glad. Jeg skal feire litt fredag kveld med gode venner, sier Harstad-karen - som har vært heldig før også. 

- For åtte år siden fikk jeg 6+1 rette i Lotto, og fire uker senere hadde jeg 6 rette Vi er flere i vennegjengen min som har vunnet, så vi er nok en heldig gjeng, sier han.

Kupongen ble kjøpt via Norsk Tippings mobil-app.

Vi gratulerer!

Spill Joker her!

Lykke til!

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.) 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler