jokervinnerhistorie

Gjorde rent bord i Joker: - En høydare!

Ei heldig dame fra Bergen hadde hellet med seg og vant toppremien på over 2 millioner kroner i Joker lørdag kveld.

JOKERLYKKE I VEST: Ei dame fra Bergen tok toppremien i Joker på godt over 2 millioner kroner lørdag 26. mars.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:26. mars 2022Endret:3. januar 2023

Lørdag 26. mars bød på ny Joker-trekning. Denne gangen var det ei dame i 30-åra fra Bergen som trakk det lengste strået og ble lørdagens Joker-kandidaten. Hun hadde allerede fått med seg en fin sum på 416 000 kroner før spillet var i gang. Øverst på premiestigen lå det 2 082 000 og ventet.

Joker-kandidaten var ikke å få tak i før trekningen skulle gå i gang, så det var maskina som skulle ta de logiske valgene for henne. Tallene Joker-kandidaten skulle spille på var følgende:

9 - 7 - 6 - 6 - 8

Gjorde rent bord

Maskina gjorde som bestilt, og tok alle de rette opp/ned-valgene. Dermed spratt den heldige bergenseren rett til topps, og hun kan nå kalle seg nybakt Joker-millionær når hun nå får over 2 millioner kroner på konto om få dager.

- Er det sant? Du tuller ikke? Overraskelsen var stor da vi endelig får tak i den heldige vinneren. Kvinnen hadde nemlig ikke fått med seg TV-sendingen.

- Wow! Dette var en høydare! Jeg har spilt jevnt og trutt lenge, og en slik telefon er jo bare noe man drømmer om. Men nå var det min tur, og det kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt, sier den heldige Joker-kandidaten fornøyd.

Hun hadde levert vinnerkupongen via mobil, og hun ønsker å holde seg anonym.

Vi gratulerer med den flotte premien!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler