jokervinnerhistoriefremside

Hans Georg fikk Telefonen fra Hamar i arbeidstiden

Hans Georg Snekvik befant seg på jobb onsdag kveld – så ble han oppringt fra Hamar med gode nyheter. Han var nemlig trukket ut som onsdagens Joker-kandidat.

JOKER: Snekvik ble onsdagens Joker-kandidat.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:26. april 2023Endret:9. mai 2023

Hans Georg Snekvik (56) fra Surnadal i Møre og Romsdal ble trukket ut som onsdagens Joker-kandidat. I inngangspremie var han sikret 193 000 kroner, men den summen kunne bli høyere.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Fin gevinst

Da Norsk Tipping ringte Snekvik, befant han seg fortsatt på jobb. Han ligger sjeldent på latsiden da han starter tidlig og jobber ofte til sent på kveld. I løpet av samtalen rakk Snekvik til og med å komme seg opp ei kran. Snekvik jobber nemlig med å frakte tømmer.

– Forstyrrer vi?

– Du kan få ringe så mye du vil, svarer Snekvik med et flir.

Da han fikk vite at han var blitt Joker-kandidat, vurderte han et par ganger frem og tilbake om hvorvidt han skulle være med på TV-trekningen. Snekvik landet på å ta valgene selv på direkten.

Dermed tok han opp/ned-valgene på følgende tall (leses fra venstre til høyre):

0 - 2 - 6 - 6 - 6

Det ble bom på første tall, dermed ble det treff på de to neste, men på tallet to hadde Snekvik maks uflaks. Her ble det ny bom, men med en trygg null på siste tall hoppet Snekvik opp på 318 000.

– Jeg er fornøyd med gevinsten, selv om det var ergerlig med den toeren, påpeker Snekvik etter trekning.

– Jeg trodde ikke jeg skulle bli trukket ut som Joker-kandidat i dag tidlig kl. 05 da jeg så ut på snøen her, sier han fornøyd.

Gevinsten skulle han trolig bruke på å kjøpe seg en brukt motorsykkel.

Vi gratulerer!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

To spillere vant over 120 000 kroner

Selv om det kun er Joker-kandidaten som får sjansen på millionpremier, er alltid flere vinnere i Joker. To heldige spillere kunne notere fem rette og en utbetaling på 120 620 kroner. 124 spillere fikk fire rette og 2 140 kroner i premie.

Nye Joker-sjanser til helga

Allerede førstkommende lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Siden onsdagens vinner ikke nådde helt opp, vil vi få en overføring på 647 000 kroner til lørdagens Joker-trekning. Potten vil da ligge på ca. 2,6 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler