jokervinnerhistorie

Vant 3,5 millioner kroner i Joker: – Jubelen sto i taket

En mann fra Møre og Romsdal kunne klistre på seg million-gliset etter lørdagens Joker-trekning. Han sikret seg nemlig premien som lå på øverste hylle.

FULL POTT: Nordmøring sikret seg 3,5 millioner.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:26. august 2022Endret:3. januar 2023

Lørdagens Joker-kandidat hadde en solid premiepott i vente. Det ble nemlig med en god overføring fra onsdagens Joker-trekning på 1,5 millioner kroner, dermed var lørdagens pott på over 3,5 millioner kroner. 

– Verste jeg har hørt, er Joker-kandidatens første reaksjon på budskapet.

Til topps

Lørdagens Joker-kandidat ble en mann fra Kristiansund. Han var sikret en inngangspremie på 713 000 kroner, men kunne jo tross alt vinne 3 564 000 kroner. Ask tok de logiske valgene for mannen da han ikke ønsket å delta selv, men han skulle benke seg foran TV-skjermen i venners lag. Resultatet var han naturlig nok spent på. Dette er tallene mannen skulle spille på:

1 - 2 - 1 - 1 - 0 

Mye kan skje i Joker, men med så lave tall, hadde mannen gode odds. Og gode odds ga resultater. Det ble nemlig fulltreffer på samtlige tall og mannen var dermed 3,5 millioner kroner rikere.

– Helt fantastisk

Nordmøringen var allerede veldig fornøyd med inngangspremien på 713  000 kroner, og da han så tallene som skulle spilles på, ble han enda mer optimistisk.

– De rundt meg flira godt da tallene dukket opp på skjermen. Det var jo veldig fine tall. Jubelen sto i taket da resultatet kom. Det gikk rett i hundre, flirer mannen. Han hadde nemlig besøk av et par venner som fikk være med på moroa.

– Dette var svært og veldig uventet. En rar følelse, beskriver han.

Mannen hadde ingen umiddelbare tanker om hva premien skulle gå til, men som han påpekte; han har alltids hull å putte dem i.

– I kveld blir det nok en feiring med en konjakk.

Vi gratulerer!

Kupongen kjøpte han på Bunnpris Innlandet.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ca. 1 million kroner onsdag

Allerede onsdag 31. august er det duket for sommerens siste Joker-trekning for i år. Da vil det ligge rundt 1 million kroner i potten.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler