jokervinnerhistorie

Så trekningen uvitende om at hun var Joker-kandidaten

En kvinne fra Nordland ble onsdag trukket ut som Joker-kandidat og var sikret 199 000 kroner, men på toppen av premiestigen ventet det høyere premier.

JOKER-KANDIDATEN: Så Joker-trekningen på TV.Pie-Christine Skagsoset Norseng
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:27. april 2022Endret:3. januar 2023

Hvert år blir 104 tilfeldige Joker-spillere trukket ut som Joker-kandidater. Onsdag var det en kvinne fra Vågan i Nordland som trakk det lengste strået: Hun vant nemlig 438 000 kroner i premie etter at hun ble årets 34. Joker-kandidat. 

Lillelørdag i nord

Med over 20 000 vinnere i Joker onsdag 27. april, var det en særlig én spiller som sikret seg en fin premie - og det var Joker-kandidaten. Denne gangen var det en kvinne i 70-åra fra Vågan i Nordland som ble den heldige. Norsk Tipping fikk ikke kontakt med kvinnen før TV-sendingen og dermed tok Ask de logiske opp/ned-valgene for henne på følgende tall:

8 - 3 - 1 - 5 - 5

Det ble fulltreffere på de fire første tallene, men dessverre ble det bom på siste tall. Det betyr at kvinnen endte midt på premiestigen og vant en premie på nøyaktig 438 000 kroner.

– Oi, oi, oi! Du verden. Det var kjempeartig, sier kvinnen og ler.

Hun hadde sett på TV-sendingen og fikk en liten anelse om at det nettopp var hun som var Joker-kandidaten fra Nordland som ble snakket om på TV.

 – Jeg ble litt skjelven, forklarer hun.

Nordlendingen skal dele noe av premien med barnebarna, men trengte litt mer betenkningstid på hva hun skal bruke resten av gevinsten på. 

Vi gratulerer!

Kupongen kjøpte hun på Coop Marked Skrova.

 Her finner du trekningsresultatene for JokerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Joker-sjanser lørdag

Allerede lørdag 30. april er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Da er Joker-potten på ca. 2,6 millioner kroner.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler