jokervinnerhistorie

Full Jokerklaff på hyttetur

En mann fra Larvik ble den heldige Joker-kandidaten siste lørdagen i januar. Han satt på hytta og gjorde rent bord, og kan nå glede seg med toppremien på over 3 millioner kroner.

RENT BORD FRA HYTTA: Joker-kandidaten lørdag 29. januar prikket inn alle tallene, og ble nybakt millionær med over 3 millioner kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:29. januar 2022Endret:3. januar 2023

Lørdag 29. januar ble en merkedag for en heldig Joker-kandidat. Dette var en mann fra Larvik, og han hadde allerede innkassert en flott premie på 605 000 kroner før spillet gikk igang.

- Haha, så utrolig bra! For en overraskelse, sier den heldige kandidaten da vi ringer for å gratulere med kandidat-tittelen. Han var på hyttetur med gode venner da den overraskende telefonen kom.

-Ja, nå skal vi sette oss spent foran tv-en og følge med alle her, forteller Larvik-mannen.

Kandidaten ønsket ikke å ta sine egne opp-ned valg, men ville heller sitte og følge spent med på tv-trekningen og se om maskina klarte brasene. Og om den gjorde det, ville mannen klatre til topps hvor 3 023 000 kroner lå og ventet.

Tallene som kandidaten skulle spille på var følgende:

7 - 1 - 8 - 8 - 0

Nytt skiutstyr etter full klaff

Selv om jokeren ikke dukket opp denne lørdagen, klarte mannen å gå helt til topps på premiestigen med fem riktige valg. Mannen fra Larvik kan derfor nå kalle seg nybakt Joker-millionær.

- Dette var veldig nervepirrende, men nå er det full jubel i hytta! Dette gikk jo veldig bra, sier den heldige vinneren.

Hva vinneren skulle bruke litt av premien sin på, var veldig klar.

- Jeg har faktisk leid ski for helga, siden jeg ikke har eget utstyr. Men nå tror jeg at jeg skal koste på meg det, ler vinneren. Han kunne også røpe at det også ville dryppe litt på barna.

Den nybakte Joker-millionæren hadde levert vinnerkupongen via mobil, og ønsker å holde seg anonym.

Vi gratulerer med den flotte premien!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny trekning onsdag

Joker har trekning to ganger hver uke. Det betyr at det allerede er duket for ny Joker-trekning på onsdag 2. februar. Det øverste trinnet på premiestigen for Joker-kandidaten vil ligge på ca. 1,2 millioner kroner.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: 3 321 424

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021: 104

  • Antall millionærer i 2021: 71

  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 4 766 000

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her     

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler